blusky 1 ارسال شده در آبان 89 سلام دوستان من سایتی با جوملا دارم که الان بعد از یکسال با مشکلی عجیب مواجه شدم من وقتی آدرس صفحه اصلی سایتم را در مرورگر می زنم بیش از 20 ثانیه طول می کشه تا صفحه بالا بیاد ولی بقیه صفحات سایت این مشکل رو ندارن و 3 ثانیه بالا میاند. در همه صفحات اسکریپت ها و طرح بندی یکسان است و اینکه فکر نکنم اصلا مشکل از سنگین بودن سایت در صفحه اصلی باشه باشه. هر کی راه حل رو بگه تا آخر عمر دعاش می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در آبان 89 دوست من سریع بالا اومدن صفحات دیگه سایتت دلیل بر سنگین نبودن قالب نیست به نظر من چند دلیل عمده می تونه داشته باشه 1- حجم اطلاعات صفحه اولت بالاست 2-قالبت سنگینه 3-سرور انتخابی شما سرور خوبی نیست و ...... این دلایل عمده ترین دلایل هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 جدیدا یک تغییری در ماژول ها و یا کامپوننت ها داده اید که حتی می تواند در حد یک حرف در یک کد باشد. به عنوان مثال همین عمل مانع فراخوانی آن آیتم در سایت می شود و همینطور بالا آمدن را کند می کند. مثلا فعال کردن یک کوئری در تنظیمات یک پلاگین یا افزونه دیگر هم برای این اتفاق کافی است. مورد دیگر هم اینکه برخی اوقات در صورت یک تغییر باید کمی مهلت به سیستم بدهید. نزدیک 30 ثانیه که شاید در جا امکان باز کردن سایت نباشد. تغییرات باید ذخیره و با سایت یکپارچه بشوند. به همه اینها داشتن سرعت خوب اینترنت را برای یک مدیریت مناسب اضافه کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 سلام دوستان دقت بفرمایید صفحه رو waiting میمونه ، معنای آن این است که سرور پاسخ سریع نمیده شما با ادمین سرور تماس بگیرید و بگید سایت شما را ping و ببینه سرعت لود پایین اومده این مشکل سرور است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blusky 1 ارسال شده در آبان 89 سلام دوستان دقت بفرمایید صفحه رو waiting میمونه ، معنای آن این است که سرور پاسخ سریع نمیده شما با ادمین سرور تماس بگیرید و بگید سایت شما را ping و ببینه سرعت لود پایین اومده این مشکل سرور است احسنت دقیقن منظورم همینه سایت روی wating باقی می مونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 حتما باید با ادمین سرورتون تماس بگیرید این مشکل زمانی پیش میاد که سرور کانکشن زیادی داشته باشه مثلا یکی ازش برای ارسال ایمیل تبلیغاتی استفاده کنه و ...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blusky 1 ارسال شده در آبان 89 دوستان ممنون مشکل حل شد علت یکی از ماژولها بود که RSS وبلاگ رو در سایت قرار می داد . حذفش کردم مشکل حل شد. از اینکه زمان برای مشکل من گذاشتین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر