yparand 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام، من سایت http://www.boomkadeh.com/ را با کامپوننت k2 پیاده سازی کردم. دلیل انتخاب کامپوننت k2 ، امکان نمایش کالاها به صورت زیر گروه هایی است که به شکل ماتریسی با هم رابطه دارند. برای مثال: تابلوی نقاشی کوزه شکسته • توسط نقاش x کشیده شده • تکنیک نقاشی آن رنگ روغن است • موضوع نقاشی طبیعت بی جان است پس نقاشی کوزه شکسته را در هر کدام از زیر گروه های مذکور می توان دید. من در زمان تحقیق برای انتخاب کامپوننت، تنها کامپوننتی که با این ساختار اطلاعاتی پیدا کردمk2 بود. حالا پس از پیاده سازی و ثبت تعدادی رکورد، تصمیم گرفتم که سبد خرید و امکان پرداخت الکترونیک هم اضافه کنم. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام برای اینکار می تونید از فروشگاه ساز ویرچومارت استفاده کنید در جومینا پلاگین اتصال به بیشتر بانک ها بصورت رایگان برای این افزونه منتشر شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yparand 0 ارسال شده در تیر 91 سلام برای اینکار می تونید از فروشگاه ساز ویرچومارت استفاده کنید در جومینا پلاگین اتصال به بیشتر بانک ها بصورت رایگان برای این افزونه منتشر شده موفق باشید آیا در virtuemart امکان ایجاد ساختار اطلاعاتی مشابه وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر