fheh2007 0 ارسال شده در تیر 91 سلام من از طریق سایت چند ایمیل درست کردم ولی هیچکدام از این ایمیل ها پیام را دریافت نمیکند علت چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام لطفا واضح تر توضیح دهید !؟ از طریق سایت ایمیل درست کردید یا هاست!؟ یا از طریق سایت فرم تماس با ما ایجاد کردید!؟ تنظیمات ایمیل رو در جوملا بررسی کنید از امکان ارسال ایمیل توسط سرور مطمئن شوید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در تیر 91 از طریق هاست درست کردم تنظیم خاصی دارد؟ میشه بفرمائید چه باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام ابتدا از ادمین سرورتون جویا شید که سرور شما امکان ارسال ایمیل رو دارد یا خیر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fheh2007 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام در صورت امکان با توجه به مبتدی بودن من دقیقتر توضیح فرمائید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با ادمین سرورتون (شخصی که هاست رو ازشون گرفتید) تماس بگیرید و ازشون بپرسید که آیا هاستی که به شما دادند شما امکان ارسال و دریافت ایمیل از طریق اون رو دارید یا خیر می تونید به بخش پشتیبانیشون هم تیکت بزنید و بپرسید بعد با توجه به پاسخ ایشون می شه مشکل رو بهتر پیگیری کرد تا حل شه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر