silent 0 ارسال شده در آبان 89 سلام ببخشید این اسرکیپت سیستم چت خصوصیش دچار مشکل هست پیام خصوصی که سند میشه بالای مرورگر یه پیغام pop up ظاهرمیشه می خواستم ببینم مشکل از چیه اگه از اسکریپت هست یکی از دوستان که اسکریپت نویس هست اطلاعاتم رو بدم واسم درستش کنه اخه خیلی واسم مهمه . با تشکر از همه ی استادان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در آبان 89 آدرس سایت رو بفرستید چک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
silent 0 ارسال شده در آبان 89 www.lovechat.gigfa.com در ضمن دوستان تا با مرورگر فایر فکس وارد نشد نمی تونید پیام ها رو که تو روم میدن رو ببینید اینم یکی دیگه از مشکلاتشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 هیچوقت استفاده از هاست رایگان توصیه نمی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
silent 0 ارسال شده در آبان 89 حرف شما درسته اما یکی از دوستان با استفاده از همین هاست رایگان چت روم بسیار زیبایی درست کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aradfa 0 ارسال شده در شهریور 90 آقا من هم پرو چت روم نصب کردم و همین مشکل ارم... www.Chatroom.abadeh20.ir ضمنا سایتم هم با جوملا هستااااااااااااااااااااا:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز سایت اصلا بالا نمیاد یا ارور میده لطفا بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed711 0 ارسال شده در دی 90 سلام و خسته نباشید من با ارور زیر مواجه میشم میشه بگید باید چیکار کنم Warning: include() [function.include]: Failed opening '/public_html/config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/u332362276/public_html/inc.db.php on line 24 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر