kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 با عرض سلام و خسته نباشید من کامپوننت phoca pdf رو نصب کردم و تنظیماتشو انجام دادم اما فایل پی دی افی که برای دانلود میده چون فونت فارسی رو نشناخته وقتی بازش می کنی تمامش علامت سواله آیا راهی هست که این مشکل رفع بشه . اگه نمیشه اینو کاری کرد لطفاً راهنمائی کنید چه پلاگین یا کامپوننتی برای این کار مناسبه و درست کار می کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام انکودینگ جداول دیتابیس افزونه را بررسی کنید که utf8_general_ci باشد . اسکریپتی هم در این زمینه در سایت جومینــــــا منتشر شده . جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام انکودینگ جداول دیتابیس افزونه را بررسی کنید که utf8_general_ci باشد . اسکریپتی هم در این زمینه در سایت جومینــــــا منتشر شده . جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): این کامپوننت مثل اینکه فونتهای مخصوص داره و هنوز سایت سازنده فونت فارسی رو به فونت هاش اضافه نکرده . میشه اسم اسکریپت رو بفرمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام خدمت شما اسکریپ حل مشکل علامت سئوال یرای تمامی سایت ها موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarash0028 0 ارسال شده در تیر 91 با عرض سلام و تشکر برای راهنمائی های دوستان مشکل این کامپوننت از دیتابیس نیست . فکر کنم چون فونت فارسی رو پشتیبانی نمی کنه بصورت علامت سوال خروجی میده . اگر امکانش هست و کسی کامپوننت یا پلاگینی برای این کار سراغ داره ( خروجی پی دی اف ) لطفاً معرفی کنه من خودم چیزی نتونستم پیدا کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر