mahi222 0 ارسال شده در تیر 91 سلام وتشکربابت سایت مفیدتون ببخشید من یه سوال داشتم اگه کمکم کنید ممنون میشم استادپروژه ما گفته دقیقا یک سایت مشابه سایت adinebook.com روطراحی کنم وازونجا که مسلط به برنامه نویسی نبودم خواستم باجوملا طراحی کنم من چندسال پیش کلاسش رودردانشگاه گذروندم ودقیقا نمیدونم میشه عینش روبسازم یا نه اگه شما البته با عرض پوزش یه نگاهی بندازید وبگید با کدوم یک ازافزونه های سایتتون میتونم این کارروانجام بدم ممنون میشم وقتم خیلی کمه اگه امروزجواب بدید واقعا لطف بزرگی انجام میدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز . به انجمن جومینا خوش اومدید. پیاده سازیش خیلی سخت نیست. و شما حتا میتونید خیلی خیلی بهتر از اون رو به سادگی با جوملا پیاده کنید. کافی ابتدا یه قالب فروشگاهی یا هرچیز دیگه پیدا کنید. برای قسمت فروش میتونید از ویرچومارت یا جومشاپینگ استفاده کنید و با استفاده از افزونههای اتصال به درگاه بانک که باز هم در جومینا همه مدلش موجوده امکان خرید آنلاین رو به مشتری بدید. الباقیش هم که در خود هسته جوملا هست. مثلا اون قسمت جستجو یا اون ۲تا قسمت سمت چپ که کافی یه مجموعه بسازید و در یک موقعیت نمایش بدید. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر