vakilmodafe 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام می خواستم بدونم چطوری میشه افزونه آمار گیر Visitors Counter رو راست چین کرد ؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام نسخه ی فارسی افزونه رو نصب کردید؟ لطفا دمو آنلاین قرار دهید جهت بررسی کدها و ارائه راه حل... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام نسخه ی فارسی افزونه رو نصب کردید؟ لطفا دمو آنلاین قرار دهید جهت بررسی کدها و ارائه راه حل... موفق باشید نمیدونم فارسی هست یا نه اما روز شمارها به فارسی تبدیل میشه . نتونستم دمو ایجاد کنم میشه راهنمایی کنید ؟ آدرس سایت vakilmodafe.ir با تازگی این پیامم میده Unknown column 'data' in 'field list' SQL=INSERT INTO vkm2_vvisitcounter ( tm' date=' ip, data ) VALUES ( unix_timestamp(NOW()) , UNHEX(SHA1('91.99.151.195')) , NUL [hr'] با سلام نسخه ی فارسی افزونه رو نصب کردید؟ لطفا دمو آنلاین قرار دهید جهت بررسی کدها و ارائه راه حل... موفق باشید نمیدونم فارسی هست یا نه اما روز شمارها به فارسی تبدیل میشه . نتونستم دمو ایجاد کنم میشه راهنمایی کنید ؟ آدرس سایت vakilmodafe.ir با تازگی این پیامم میده Unknown column 'data' in 'field list' SQL=INSERT INTO vkm2_vvisitcounter ( tm' date=' ip, data ) VALUES ( unix_timestamp(NOW()) , UNHEX(SHA1('91.99.151.195')) , NUL [/quote'] راستی میخواستم تعداد بازدید کل رو در جوملای 1.5 داشتم به این افزونه انتقال بدم .چطوری میتونم انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در تیر 91 تونستم راست چین کنم اما مشکل بعدی اینه که الان شماره انداز ها کار نمی کنه ؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 با سلام و وقت بخیر خوب این همه دنبال مشکلش هستید خوب یک افزونه دیگه نصب کنید که این همه منتظر نمانید. اینم یه نمونه : http://www.joomina.ir/%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87/statis.html اینطوری هم میتونی تعداد بازدید اولیه رو افزایش بدید. میل خودته. بــــــای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در تیر 91 جوماتی من 2.5 هست. افزونه ای که گفتید رو نصب کردم اما این خطا رو میده و کامل نصب نمیشه در هنگام نصب سیستم آمار گیر پیشرفته جومینا خطایی اتفاق افتاده استError: Table 'irlawyer_jomi.vkm2_components' doesn't exist SQL=SELECT * FROM `vkm2_components` WHERE `option` LIKE '%_joomlastats%' نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر