izadimehr 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام بر همه من در هنگام نصب فروشگاه ساز Joomshopping با این خطا مواجه شدم ولی پیغام نصب شد صادر شد. « ناتوان در ایجاد منو های سرپرستی » کسی می نونه کمکم کنه؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید فقط با این افزونه مشکل نصب دارید!؟ افزونه رو بطور کامل با جزئیاتش مثل پلاگین و... حذف کنید (از مدیریت سایت | هاست | دیتابیس...) مسیریهای tmp و logs رو بررس یکنید که قابل ویرایش باشند مجدد اقدام به نصب افزونه کنید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه مخصوصا از دیتابیس موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
izadimehr 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام مجدد بله فقط با همین افزونه مشکل دارم. بله من این کارها را کردم اما درست نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در تیر 91 من هم همین مشکل رو دارم و وقتی هم افزونه بانک پاسارگادش رو هم نصب می کنم گزینه پرداخت رو نمیاره :001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sarzaminmoud 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من هم همین مشکل رو دارم !!! لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بر همه من در هنگام نصب فروشگاه ساز Joomshopping با این خطا مواجه شدم ولی پیغام نصب شد صادر شد. « ناتوان در ایجاد منو های سرپرستی » کسی می نونه کمکم کنه؟ ممنونم سلام وارد ديتابيس شويد و جدول bak_zbjr4_menu بررسي كنيد . منو ايجاد شده Joomshopping را از آنجا حذف كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در مهر 91 با سلام بر همه من در هنگام نصب فروشگاه ساز Joomshopping با این خطا مواجه شدم ولی پیغام نصب شد صادر شد. « ناتوان در ایجاد منو های سرپرستی » کسی می نونه کمکم کنه؟ ممنونم دوست عزیز ! کامپوننت معرفی شده در جومینا برای جوملا 1.5 مناسب است. لطفا ورژن 3 به بعد این کامپوننت رو دانلود کنید تا مشکلتون حل بشه. در ضمن برای فارسی کردن اون هم کافیه فایل های زبان را در پوشه مخصوص کپی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
izadimehr 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام بر همه من در هنگام نصب فروشگاه ساز Joomshopping با این خطا مواجه شدم ولی پیغام نصب شد صادر شد. « ناتوان در ایجاد منو های سرپرستی » کسی می نونه کمکم کنه؟ ممنونم دوست عزیز ! کامپوننت معرفی شده در جومینا برای جوملا 1.5 مناسب است. لطفا ورژن 3 به بعد این کامپوننت رو دانلود کنید تا مشکلتون حل بشه. در ضمن برای فارسی کردن اون هم کافیه فایل های زبان را در پوشه مخصوص کپی کنید. ضمن تشکر از شما اگه برایتان مقدور است لطفا لینک داونلود ورژن 3 به بعد را قرار دهید. مممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در مهر 91 با سلام بر همه من در هنگام نصب فروشگاه ساز Joomshopping با این خطا مواجه شدم ولی پیغام نصب شد صادر شد. « ناتوان در ایجاد منو های سرپرستی » کسی می نونه کمکم کنه؟ ممنونم دوست عزیز ! کامپوننت معرفی شده در جومینا برای جوملا 1.5 مناسب است. لطفا ورژن 3 به بعد این کامپوننت رو دانلود کنید تا مشکلتون حل بشه. در ضمن برای فارسی کردن اون هم کافیه فایل های زبان را در پوشه مخصوص کپی کنید. ضمن تشکر از شما اگه برایتان مقدور است لطفا لینک داونلود ورژن 3 به بعد را قرار دهید. مممنونم دوست من یک سپاس هم میزدی اتفاقی نمی افتاد! **********! ولی من برات میگذارم لینک دانلود رو! دانلود جدید ترین ورژن joomshopping منطبق بر جوملا 2.5 http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13504001511.zip ------- ویرایش به دلیل به کار بردن کلمات نا مناسب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر