yaser 4 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان جومینایی میخواستم دوتا موقعیت به قالبم اضافه کنم، کد زیر رو برای دوتا موقعیت در فایل index,php گذاشتم: <?php if($this->countModules('mw-user10')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($this->countModules('mw-user11')) : ?> <?php endif; ?> یکی موقعیت : mw-user10 و یکی mw-user11 حاصل این شد: ولی من میخوام این دوتا موقعیت در عرض همدیگه باشه به این شکل: دوستان ممنون میشم در این زمینه راهنمایی کنید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در تیر 91 سلام فایل سی اس اس براشون اندازه تعیین کردید؟ شما اگه براشون عرض و شناوری تعیین کنید خودش درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در تیر 91 ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید دقیق متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز شما باید تو فایل سی اس اس قالب به موقعیتاتون اندازه و شناوری بدین که برای اینکار می تونید از دستورات width عرض height ارتفاع و float شناوری استفاده کنید اگه دمو انلاین ارائه بدین میشه بیشتر راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در تیر 91 متاسفانه روی لوکال دارم تست میکنم مشکلی بود باز سوال میکنم ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amj 2 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز شما باید کارای زیر رو انجام بدید. برای هرکدام موقعیت تعیید می کنی. برای یکی float:left; و برای دیگری float:right; بعد این ها رو خودشون رو داخل یه تگ div بزار و داخل تگ div ای که نوشتی دستور زیر رو وارد کن: بعد بیا تو css این کد رو اضافه کن..clear:clear:both; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 91 من از چیزایی که گفتین این رو برداشت کردم دوتا موقعیت رو داخل یک دایو قرار دادم: درسته؟ <?php if($this->countModules('mw-user10')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($this->countModules('mw-user11')) : ?> <?php endif; ?> بعد گفتین که موقعیت رو تعریف کنم که این کار رو کردم: #mw-user10 { float:right; } #mw-user11 { float:left; } بعدش هم که گفتین به دایو باید استایل داد: div.payin { .clear:clear:both; } ولی تغییری ایجاد نشد و این یعنی اشتباهه این کدهایی که وارد کردم :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام شما باید هر کدوم از موقعیتاتون رو توی یک دایو جداگونه قرار بدید و اون دایو رو به آی دی مربوطه تو سی اس اس مرتبط کنید به این کد توجه کنید : <?php if($this->countModules('mw-user10')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($this->countModules('mw-user11')) : ?> <?php endif; ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 91 مرسی در مورد کدهایی که توو css وارد کردم هم ممنون میشم راهنمایی کنین، کد ها درست هستن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 تو قسمت css باید اندازه به موقعیت ها هم داده بشه تا محدوده هر کدوم مشخص بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 در قسمت css اندازه عرض صفحتو نصف کن بعد یه 5px کوچیکتر برای هرکودوم بزارشون حالا موقعیت سمت چی رو padding-left=10px; بزار تا تداخل نداشته باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر