momaabd 3 ارسال شده در تیر 91 سلام من آمار گیر جومینا رو نصب کردم اما گزینه ای برای افزایش اولیه آمار نداره نمیشه یه جوری آمار قبلی سایت رو به مجموع بازدیدها اضافه کرد. من حدود سی هزار تا بازدید داشتم نمیشه که حالا صفر نشون بده؟ متشکرم از کمکتون:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 ببنید تو تنظیمات آمارگیر چنین گزینه ای رو داره یانه(اغلب از این امکان برخوردار هستند) اگر نداشت میتونید با استفاده از دستوراتش این کار رو انجام بدبد موفق و سربلند باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 با سلام و وقت بخیر بیشتر افزونه ها داره. یا عکسی از مدیریت ماژول یا اسم افزونه رو بگید تا دقیق بگم کدوم گزینه است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در تیر 91 عزیز من اگه میخواستم از وبگذر استفاده کنم که این ماژولو نصب نمیکردم توی تنظیماتش هم همچین گزینه ای نداره کسی نمیدونه کجای کداشو باید دست کاری کنیم ممنون اسمش اینه statisticjoomla25 از توی این آدرس http://www.joomina.ir/%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87/statisticjoomla25.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 تنظیمات ماژول> تب تنظیم های نمایش عمومی> گزینه مجموع(اختیاری) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در تیر 91 برادر من اینجایی که شما آدرس دادی اسم اختیاری برای مجموع بازدیدهاست نه تعداد اختیاری!!! کسی میدونه ما باد چه کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 به گزینه زیر برو تب تنظیمات سیستم>Preset Counter شرمنده حق با شماست من اشتباه کردم. شما ببخش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در تیر 91 آقا جان توی توضیحات فیلها هم نوشته برچسب اختیاری شما از همین آمار گیری که توی سایت جومیناست استفاده میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 بله از همین اطلاعات سایتت رو پ.خ کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در تیر 91 متشکرم از لطفتون عالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر