Ninja 0 ارسال شده در تیر 91 باسلام من میخوام آدرس global.domain.com برای کاربرانی که از ایران وارد سایت میشن به fa.domain.com ریدایرکت بشه! آیا افزونه ای برای این کار وجود داره؟ اگر بخوام این کارو با تنظیمات htaccess انجام بدم باید چیکار کنم؟ باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 با سلام و وقت بخیر از هاست گزینه redirection هم می تونید این کار رو انجام بدید آموزشش تو انجمن هست{پیدا کردم اینجا میذارم} روز خــــوش _______________________________________________________________________________ یکی از آموزش ها رو پبدا کردم : این آموزشش رو کاربر {mrgh} تهیه کرده. با این باید مشکل شما حل بشه http://forum.joomina.ir/thread-12790.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ninja 0 ارسال شده در تیر 91 ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید ولی در آن تاپیک اشاره ای به مشکل من نشده بود!!! من میخوام برای یک رنج آی پی این کارو انجام بدم نه برای همه!!!!! :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر