computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 سلام به همه شما دوستان عزیز وگرامی : دوستان من برای عوض کردن لوگوی سایتم یا مثلا عوض کردن خطی از یک ماژول نیاز دارم که پرمیشن یا همون امنیت فایل یا پوشه ها رو به 777 تبدیل کنم . اما متاسفانه هرکاری می کنم نمیشه . دائما با پیغام زیر روبرو می شم . نمی دونم چیکار کنم چون لوگوی تمپلتی که برای سایتم انتخاب کردم لازمه عوض بشه . لطفا راهنمایی بفرمائید . ممنون . تصویر در اندازه بزرگتر : http://s5.aks98.com/images/02423042028093495598.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 سلام مالک فایل های شما تغییر یافته تنها میتوانید از ادمین سرور بخواهید که مالکیت فایل ها را ریست کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 بازم همین پیغام میاد . نمی شه ؟ نمی دونم چرا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی همانطور که امیر جان گفتند این مشکل رو باید ادمین سرورتون حل کنه! اگر هاستتون رایگان هست که خوب این مشکلات با توجه به تنظیماتی که ادمین سرور اعمال کرده طبیعی هست ولی اگر هاستتون رایگان نیست از ادمین سرور بخواهید مشکلات رو حل کنه براتون... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر