vakilmodafe 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام بعد ازنصب jcomment این پبام را می دهد (ناتوان در ایجاد منو های سرپرستی) و کامل نصب نمی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام افزونه رو بصورت کامل حذف کنید و مجدد نسخه ای که جومینا ارائه کرده رو نصب کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام افزونه رو بصورت کامل حذف کنید و مجدد نسخه ای که جومینا ارائه کرده رو نصب کنید... موفق باشید همین کار رو کردم اما باز جواب نداد.نیمه کاره هم که نصب میشه تو قسمت کامپوننت ها به این اسم میاد2012-06-22-29-01-37 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 نسخه ای که نصب میکنید با جوملا 2.5 سازگاره ؟ از طریق نصب از پوشه نصب اش کنید... اگر موفق نشدید در صورت امکان اطلاعات ادمین سایت رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در تیر 91 درست شد . jcomment که در این http://www.joomina.ir/تزئینات-مطلب/joominajcommentfajoomina.html پست بود و نصب کردم جواب داد ممنونم:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر