sabohij 0 ارسال شده در تیر 91 سلام و خسته نباشید.کسی از دوستان میتونه کمک کنه و خروجی این تاریخ رو که الان میلادی هست به شمسی تبدیل کنه؟؟؟ <?php $date_format = JHTML::_('date', $this->article->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4')); $date_display = explode(".",$date_format); $format_date = date("d-M-Y", @mktime(0, 0, 0, $date_display[1], $date_display[0], $date_display[2])); $final_date = explode("-",$format_date); $output = "".$final_date[1] . ' ' . $final_date[0].""; echo $output; ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 با سلام به جومینا خوش آمدید بفر مایید به تایپیک زیر مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-5119.html?highlight=%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF%DB%8C موفق و سربلند باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabohij 0 ارسال شده در تیر 91 ممنون این تاپیک رو قبلا خوندم.ولی کمکم نکرد به خاطر اینکه کدها رو گذاشتم ولی تاریخ هنوز میلادی باقی مونده.شما اگر امکان داره کد بالا رو تغییر بدین من همونو جایگزین کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 کد زیر رو جایگزین کنید ببنید بر طرف میشه <?php $date_format = JHTML::_('date', $row->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4')); $date_display = explode(".",$date_format); $format_date = date("d-M-Y", @mktime(0, 0, 0, $date_display[1], $date_display[0], $date_display[2])); $final_date = explode("-",$format_date); $output = "".$final_date[1] . ' ' . $final_date[0].""; echo $output; ?> موفق و سربلند باشید یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabohij 0 ارسال شده در تیر 91 ممنونم که پاسخ دادین ولی ظاهرا هیچ تغییری تو کد داده نشده ها.من جایگزین هم کردم.تغییری نکرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 شما لطف کن افزونه رو برام بزارید تا خودم مستقیما روش کار کنم موفق و سربلند باشید یا حق این کد هم یه تست کنید <?php $date_format = JHTML::_('date', $row->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4')); $date_display = explode(".",$date_format); $format_date = JHTML::_('date', $row->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4')); $final_date = explode("-",$format_date); $output = "".$final_date[1] . ' ' . $final_date[0].""; echo $output; ?> موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabohij 0 ارسال شده در تیر 91 در واقع این مال افزونه نیست که.مال خود جوملا هستش.تاریخ ایجاد مطلب در جوملا رو کنارش نشون میده.همونی که بالا یا پایین مطلب نمایش داده میشه که مینویسه ایجاد شده در ...... منتها تو این قالب کنار مطلب نمایش داده میشه.که من عکس و فایل رو پیوست کردم لطفا یه نگاه بندازین.با تشکر از وقتی که میزارین http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13410654621.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 شما کد آخری رو تست کردید؟ <?php $date_format = JHTML::_('date', $row->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4')); $date_display = explode(".",$date_format); $format_date = JHTML::_('date', $row->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4')); $final_date = explode("-",$format_date); $output = "".$final_date[1] . ' ' . $final_date[0].""; echo $output; ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر