rw280s 0 ارسال شده در تیر 91 من میخوام owner فایل .htaccess را از root تغییر بدم. ظاهرا باید از دستور chown استفاده کنم. من مبتدی هستم کجا و چطور باید دستور را وارد کنم؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید منظورتون روت سرور هست یا روت هاست اتون؟ سرور دست خودتون هست یا ادمین سرور دارید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rw280s 0 ارسال شده در تیر 91 جناب فرحزادین با تشکر از توجه شما اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید. من کلیه پسوردها دست خودم هست. به روت سایتم دسترسی دارم و کلیه فایلها را می توانم ادیت کنم. تنها فایل .htaccess دارای owner متفاوتی است که من دسترسی به ادیت آن ندارم. نمیدونم جز چه حالتی میشه به همین خاطر عکس میذارم http://img4up.com/up2/17705331771385665932.jpg با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام ظاهرا از کنترل پنل دایرکت ادمین دارید استفاده می کنید در این مورد با توجه به تنظیماتی که ادمین سرور روی سرور اعمال کرده باید با ادمین سرورتون تماس بگیرید ولی در کل سطح دسترسی پوشه ها رو باید 755 قرار دهید و فایل ها را 644 دسترسی فایل configuration.php هم روی 444 باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rw280s 0 ارسال شده در تیر 91 با تشکر 444 یعنی فقط read فعال باشد حال اگر گزینه Execute فعال باشد چطور؟ اصلا این مورد چه کارآیی دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام فایل کانفیگ به دلیل اینکه جزء فایلهای امنیتی جوملا به شمار میره ، فلذا سطح دسترسی بالاتر از 444 به هیچ وجه توصیه نمیشه . تنها در شرایط اضطراری و بطور موقت میتوانیم سطح دسترسی را بالاتر تعیین کنیم و پس از اعمال تغییرات مجددا" باید به 444 بازگردانده شود Execute همانطور که از نامش پیداست این امکان را میدهد تا کاربر بتواند یک فایل یا دستورات داخل یک فایل را اجرا کند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rw280s 0 ارسال شده در تیر 91 در مورد فایل .htaccess چه کدی پیشنهاد میشه؟ آیا rename کردن فایل htaccess.txt به .htaccess درست است؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام بله به این شکل تغییر نام دهید: .htaccess موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر