sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 توسط این افزونه می توانید عناوین اخبار و مطالب را از یک و یا چند مجموعه به صورت افقی اسکرول و به نمایش بگذارید. با تنظیمات زیاد و 10 نوع افکت نمایشیژگی ها : sp news highlighterتعیین عرض ماژولتعیین ارتفاع ماژولقابلیت نمایش از چندین مجموعهقابلیت تعیین تعداد عناوینامکان ایجاد محدودیت در کاراکتر عنوان و متننمایش تاریخدراای 10 افکت جهت نمایش عناوین اخباردارای 9 استایل برای دکمه جهت هاقابلیت غیر فعال کردن جهت هاتغییر رنگ پس زمینهتغییر رنگ لینکتغییر رنگ عنوانتغییر رنگ متنو ...دمودانلود از آپلود سنتر جومینا 5 واکنش ها : hoseinkord، 20center، endemaram و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام ممنون از زحماتتون افزونه فارسی سازی شده یا خیر !؟ ممنون می شم هنگام ایجاد تاپیک مکانش رو مشخص کنید!!! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 با سلام ممنون از زحماتتون افزونه فارسی سازی شده یا خیر !؟ ممنون می شم هنگام ایجاد تاپیک مکانش رو مشخص کنید!!! موفق باشید خواهش میکنم افزونه فارسی شده هست 1 واکنش ها : matin.soft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام باید چی کار کنم که مثل همین دمویی که لینک شو گذاشتین بشه لطفا در حد دبستان توضح بدین. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 با سلام لازم به کار خاصی نداره در انتها این ماژول سه گزینه هست(تنظیمات استایل،اثر اسلاید،گزینه های پیشرفته)اونجا میتونید دقیقا مثل همون دمو خودتون بسازید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peromo 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام لطفا کمک کنید، من نصبش کردم ولی مطالبو نشون نمیده شبیه این ماژول http://www.iranasystem.com/ باید تنظیمات یا پلاگینی چیزی نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام لوکال کار میکنید؟ ببنید تداخل با پلاگین دیگری نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADE123 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان دستتون درد نکنه. من این ماژول رو نصب کردم . می خوام باکس این ماژول رنگ یس زمینه خود سایت رو نمایش بده یعنی خودش بی رنگ بشه چه کنم؟ تو تنظیمات اگه رنگ انتخاب نکنم خودش سیاه میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در فایل های css افزونه باید این کار رو انجام بدید. دمو قرار بدید تا دوستان بهتر بتونند راهنمایی تون کنند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام برا :15: همچین نمونه ای ندارین ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 با اجازه آقا مهدی بفرمایید برای جوملا 1.5 هم هست http://www.joomshaper.com/joomla-extensions/news-highlighter نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masood_sv 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام دوست عزیزم من این ماژول رو نصب کردم ولی اخبار رو اسلاید نمیکنه مشکل از کجاست/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bitabazrgari 0 ارسال شده در تیر 93 سلام دوست عزیزم من این ماژول رو نصب کردم ولی اخبار رو اسلاید نمیکنه مشکل از کجاست/ سلام من هم نصب کردم ، همین مشکل رو دارم مشک کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در مهر 93 توسط این افزونه می توانید عناوین اخبار و مطالب را از یک و یا چند مجموعه به صورت افقی اسکرول و به نمایش بگذارید. با تنظیمات زیاد و 10 نوع افکت نمایش یژگی ها : sp news highlighter تعیین عرض ماژول تعیین ارتفاع ماژول قابلیت نمایش از چندین مجموعه قابلیت تعیین تعداد عناوین امکان ایجاد محدودیت در کاراکتر عنوان و متن نمایش تاریخ دراای 10 افکت جهت نمایش عناوین اخبار دارای 9 استایل برای دکمه جهت ها قابلیت غیر فعال کردن جهت ها تغییر رنگ پس زمینه تغییر رنگ لینک تغییر رنگ عنوان تغییر رنگ متن و ... دمو دانلود از آپلود سنتر جومینا متاسفانه لینک دمو خراب است بهتر است دوباره تجدید نظر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 دمو افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در مهر 93 توسط این افزونه می توانید عناوین اخبار و مطالب را از یک و یا چند مجموعه به صورت افقی اسکرول و به نمایش بگذارید. با تنظیمات زیاد و 10 نوع افکت نمایش یژگی ها : sp news highlighter تعیین عرض ماژول تعیین ارتفاع ماژول قابلیت نمایش از چندین مجموعه قابلیت تعیین تعداد عناوین امکان ایجاد محدودیت در کاراکتر عنوان و متن نمایش تاریخ دراای 10 افکت جهت نمایش عناوین اخبار دارای 9 استایل برای دکمه جهت ها قابلیت غیر فعال کردن جهت ها تغییر رنگ پس زمینه تغییر رنگ لینک تغییر رنگ عنوان تغییر رنگ متن و ... دمو دانلود از آپلود سنتر جومینا لینک دمو مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما دوست مان خدمت شما دمو را دادند ظاهرا توجه نکردید بفرمایید : http://demo.joomshaper.com/extensions/others/sp-news-highlighter پایین صفحه 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر