محسن آرمین 0 ارسال شده در تیر 91 من از قالب bluride استفاده میکنم و با اینکه ماؤ<ل جستجو فعال هست فقط متن داخل سرچ باکس نشون داده میشه و تصویر پس زمینه اش که اکثرا search.png هست نشون داده نمیشه موقعیت ها رو هم تغیر دادم ولی تغییری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز عکسیکه گذاشتید درسته که این ماژول فقط تو همین موقعیت بصورت کامل با این عکس نشون داده میشه در بقیه موقعیت ها عکس کادر جستجو نمایش داده نمیشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محسن آرمین 0 ارسال شده در تیر 91 ولی تمام موقعیت ها رو امتحان کردم هیچکدوم تو این قسمت نشون داده نمیشه دستور tp=1 رو اجرا کردم موقعیت ماژول رو search[ outline] نشون میده ولی در قسمت موقعیت ها همچین چیزی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام الان دقیقا مشکلتون چیه !!!؟ اگر موقعیت مورد نظرتون جزء موقعیتها نبود یا باید بصورت دستی بنویسید یا نام این موقعیت رو در فایل xml قالب اضافه کنید (قبلا کامل توضیح داده شده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محسن آرمین 0 ارسال شده در تیر 91 ممنون موقعیت ماژول رو به صورت دستی نوشتم جواب داد من فکر میکردم تمتم موقعیت ها همون هایی هستند که تو لیست نشون داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر