saeed_ssne 0 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان من برای نصب افزونه مشکل دارم... خیلی درگیرش بودم به نتیجه ای نرسیدم. حالا یک سوال دارم.. مثلا من میخوام یک ماژول رو نصب کنم آیا می تونم تک تک فایلها رو روی هاست آپلود کنم تو فولدر ماژول...آیا عملی هست یا نه... آیا برای مصب ماژول فایل ها فقط داخل همین فولدر کپی میشن یا جاهای دیگه هم باید کپی شوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید شدنش می شه منتهی دردسر داره بهتر هست از طریق خود مدیریت نصب کنید... شما بفرمایید چه مشکلی با نصب دارید تا اصولی رفع بشه ؟ و البته ابتدا در انجمن جستجو کنید چون بارها و بارها بحث و راه کار ارائه شده! بعنوان مثال نتیجه جستجو با عنوان تاپیک خود شما: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=4e047b51c08cc722f1b5851eaa92fb73&sortby=lastpost&order=desc موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_ssne 0 ارسال شده در تیر 91 سلام من در قسمت اخطارها در مدیریت افزونه اخطار مسیر فایل موقت رو میگیرم که میگه ست نشده من با یک فایل php آدرسی از مسیر فایل گرفتم به شرح زیر : /var/www/vhosts/iranjonoobkish.com/httpdocs/tmp آیا این درسته؟ من این و میذارم ولی مشکلم حل نمیشه... در ضمن هاست من یک هاست اشتراکی هستش... به خدا کلافه شدم.. 1 هفته هستش که من می خوام یک ماژول نصب کنم ولی نمی تونم... لطفا استادان من و راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام اگر کنترل پنل هاست اتون پلسک باشه بله مسیر درست هست... اگر پلسک نباشه خیر (بفرمایید نوع کنترل پنل هاست اتون چیست؟) ftp رو هم می تونید ست و فعال کنید جهت نصب افزونه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_ssne 0 ارسال شده در تیر 91 بله پلسک هستش ... ولی این آدرس رو که ست می کنم ارور میده و درست کار نمی کنه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 کلا کنترل پنل پلسک برای جوملا توصیه نمی شه... دردسرهای خاص خودش رو داره که یکیش همین باشه... در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر