رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

با سلام

مهدي جان هسته جوملا باگي نداره .....

هر مشكلي هست از ايكستنشها و تنضيماتي هست كه روي جوملاي خود اعمال كرديد !

(كمي در باره باگ هاي جديد ايكستنشنهاي جوملا ‌ كه تقريبا هر روز بروز ميشه ! ) سرچ كنيد و از اون ايكستنشنها استفاده نكنيد

يا حق

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز شما با تغییر پرمیشن ها وپسورد گذاری روی پوشه های مهم و آپدیت همیشگی جوملا میتونی مشکلت رو حل کنی

و نکته دوم اینکه هر ماژول یا کامپونتی رو نصب نکن مگر اینکه از امنیت ماژول یا کامپونتت مطمئن باشی چون اکثر تارگت ها و راههای نفوذی که بوجود میاد بخاطر نصب افرونه هایی هست که مشکل امنیتی دارن

موفق باشی

لینک به ارسال

خوب مشخصه ، هکر سرور را زده اصلا ربطی به جوملای شما نداره باید به مدیر سرور بگید و یا سرور خودتون را عوض کنید

لینک به ارسال

ممنون از دوستان عزیزم

امیر جان من هم میدونم میتونه به سرور من دسترسی داشته باشد نمیشه راهی پیدا کرد که نتونه به سرور من دسترسی داشته باشه تا سرورم رو عوض نکنم

منتظرت جواب دوستان گلم شما هستم

لینک به ارسال

دوست من زمانی که ه ک ر به سروری حمله می کنه اولین کاری که می کنه یه راه برای ورود بعدیش می زاره که اگر پیداش کنی میتونی سرور رو عوض نکنی ولی اگه نه حتماً سرورت رو عوض کن

لینک به ارسال

سلام

ممکنه هکر اصلا در یم سایت دیگه شل ریخته باشه و اون سایت بقیه را میزنه و یا حتی ممکنه خودش به یک پنل دامنه ای اضافه کرده باشه و برای خودش حکمذانی راه انداخته باشه :-)

هیچ کاریش نمیشه کرد باید از ادمین سرور بخواهید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...