golbazi 31 ارسال شده در تیر 91 درود یک راهنمایی دقیق میخواستم ازدوستان من چند تا لینک دارم و میخواهم وقتی روی اون ها کلیک می کنم بصورت پاپ اپ یک ماژول رو فراخوانی و در صفحه باز کنه (جوملا 1.5) راهنمایی دقیق بفرمایید تشکر :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 ابتدا نصب افزونه نمایش ماژول در مطلب...و قرار دادن ماژول در صفحه مورد نظر.... نصب افزونه پاپ اپ یا استفاده از کد ifrome در صفحه مورد نظر.... توجه:داخل کد ifrome ادرس صفحه ای که ماژول رو در مطلب قرار دادین رو بزارید .... حال وارد لینکی شدین که صفحه دارای پاپ اپ باز شه....ماژول مورد نظر شما هم در صفحه مورد نظرتون به صورت پاپ اپ باز خواهد شد.:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در تیر 91 خیلی سخت توضیح دادین ببینید من یک لینک در صفحه اصلی دارم و این لینک در یک ماژول html دستی وجود داره حال میخوام وقتی روی این لینک کلیک می کنم بصورت پاپ اپ یک ماژول html دستی دیگه ای که ساختم رو باز کنه به همین راحتی شما خیلی پیجوندینش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر