sahel 0 ارسال شده در آبان 89 با سلام و خسته نباشيد به همه ي دوستان. من كامپوننت phocagallery رونصب كردم.اما وقتي داخل گالري كه در منوي بالاي سايت درست كردم ميرم خطاي404(منبع يافت نشد)رو ميده.به نظرتون دليلش چي ميتونه باشه و من چكاري انجام بدم كه عكسهاي داخل گالري رو نمايش بده؟ باتشكر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید بررسی کنید ببینید گالری رو کامل نصب کرده باشید و منو گالری رو هم درست ایجاد کرده باشید در صورت امکان لینک سایت رو بدید تا از نزدیک ببینیم و دقیقتر راهنمایی کنیم... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahel 0 ارسال شده در آبان 89 باتشكر. من اولين باره كه گالري رو نصب ميكنم ميشه اگه امكان داره مراحل نصب رو برام بگين. يا اگه ممكنه ي سايت آموزش نصب معرفي كنين. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 این افزونه هم مثل سایر افزونه ها نصب می شه و مراحل خاصی نداره! سطوح دسترسی پوشه های مربوطه رو هنگام نصب قابل نوشتن کنید و یا ftp رو ست و فعال کنید تا بدون نقص نصب بشه... (قبلا در انجمن بحث شده) اگر باز مشکلی بود بفرمائید تا بیشتر راهنمایی کنیم پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahel 0 ارسال شده در آبان 89 سطوح دسترسی پوشه های مربوطه رو هنگام نصب قابل نوشتن کنید ميشه توضيح بدين چطوري اين كارو انجام بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام در این موارد قبلا در انجمن بحث شده و فقط کافیست کمی جستجو کنید!!! شما ftp رو ست و فعال کنید مشکلتون حل می شه: http://forum.joomina.ir/thread-1049-post-5252.html#pid5252 پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahel 0 ارسال شده در آبان 89 تشكر از سايت خوبتون.بالاخره فوكا گالري رو نصب كردم. امامن حالا ميخوام گالري به منوي بالا اضافه كنم اما گالري اضافه نمي شه.چكار كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 از مسیر زیر می تونید منو رو اضافه کنید مدیریت سایت / منوها / فهرست اصلی و یا فهرست بالا (بنا به خواسته خودتون) حالا از بالا روی " جدید " کلیک کنید و بعد در قسمت " انتخاب نوع گزینه منو " روی نام افزونه گالریتون کلیک کنید و منوتون رو بسازید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahel 0 ارسال شده در آبان 89 سلام. من آمار بازديدگنندگان رو تو سايت گذاشتم.ميخوام آمار بازديدم كاملا فارسي باشه چكار كنم؟ تشكر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی لطفا سوال و موضوع جدید رو در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید به مسیر زیر برید مدیریت سایت / گسترش ها / ماژولها وارد تنظیمات ماژول آمارتون بشید و کلماتی که به زبان انگلیسی نوشته Today ، Yesterday و ... را معادل فارسی رو جایگزینش کنید و ذخیره کنید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahel 0 ارسال شده در آبان 89 مسيري كه گفتيد رو رفتم.اما داخل تنظيمات ماژول( Today ، Yesterday و ...) همگي فارسي نوشته شدند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 لطفا سوال و موضوع جدید رو در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر