web developer 3 ارسال شده در تیر 91 درود میخواهم یک مسابقه اینترنتی طراحی کنمو که قابلیت های زیر را داشته باشد : 1. امکان درج مشخصات فردی و تماسی 2. امکان درج چند سوال 3. در نهایت بشود نتیجه مسابقه را مدیر سایت مشاهده و خروجی بگیرد. من با فرم ساز Breezing form چنین چیزی را ساختمو اما در خروجی. حروف فارسی علامت سوال نشان میدهد. بنظر شما چه افزونه ای را نصب کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 من با فرم ساز Breezing form چنین چیزی را ساختمو اما در خروجی. حروف فارسی علامت سوال نشان میدهد با سلام این علایم مربوط به utf-8 نبودن جداول دیتابیستون هستش انکودینگ جداول مربوط به این افزونه را روی utf8_general_ci قرار بدید البته در سایت جومینــــــا نیز یک اسکریپت برای رفع این مشکل هم هستش که میتونید از اون هم استفاده کنید . تو سایت جومینــــــا سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در تیر 91 من با فرم ساز Breezing form چنین چیزی را ساختمو اما در خروجی. حروف فارسی علامت سوال نشان میدهد با سلام این علایم مربوط به utf-8 نبودن جداول دیتابیستون هستش انکودینگ جداول مربوط به این افزونه را روی utf8_general_ci قرار بدید البته در سایت جومینــــــا نیز یک اسکریپت برای رفع این مشکل هم هستش که میتونید از اون هم استفاده کنید . تو سایت جومینــــــا سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون از راهنمایی شما اما من در phpmyadmin که گشتم دیدم همه UTF8 هست !!! روی لوکال تست میکنم - روی هاست هم این مشکل را دارم. ممنوم میشوم کامل راهنمایی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام همانطور که جناب صفر علی اشاره کردند شما باید جداول مربوط به این افزونه رو به utf8_general_ci تغییر دهید... از اسکریپت زیر هم می تونید استفاده کنید: http://www.joomina.ir/joomla-extension/s...cript.html دقت داشته باشید وقتی زبان جداول مورد نظر رو از طریق Operations به utf8_general_ci تغییر دادید ممکنه مشکل پابرجا باشه و در این حالت باید مجدد وارد جدول مورد نظر بشید و در همون منوهایی که در بالا هست روی Structure کلیک کنید باز یکسری گزینه مروبط به اون جدول هست که مربوط به زبان می شه و اونها رو هم باید utf8_general_ci کنید... نکته1 : بعد از اطمینان از utf8_general_ci بودن جداول دقت داشته باشید که مجدد باید فرم ایجاد کنید (فرم قبلی مشکل علامت سوالش حل نخواهد شد) نکته2 : ابتدا از دیتابیس اتون بک آپ بگیرید و بعد کاری که در بالا عرض کردم رو انجام دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در تیر 91 با سلام همانطور که جناب صفر علی اشاره کردند شما باید جداول مربوط به این افزونه رو به utf8_general_ci تغییر دهید... از اسکریپت زیر هم می تونید استفاده کنید: http://www.joomina.ir/joomla-extension/s...cript.html دقت داشته باشید وقتی زبان جداول مورد نظر رو از طریق Operations به utf8_general_ci تغییر دادید ممکنه مشکل پابرجا باشه و در این حالت باید مجدد وارد جدول مورد نظر بشید و در همون منوهایی که در بالا هست روی Structure کلیک کنید باز یکسری گزینه مروبط به اون جدول هست که مربوط به زبان می شه و اونها رو هم باید utf8_general_ci کنید... نکته1 : بعد از اطمینان از utf8_general_ci بودن جداول دقت داشته باشید که مجدد باید فرم ایجاد کنید (فرم قبلی مشکل علامت سوالش حل نخواهد شد) نکته2 : ابتدا از دیتابیس اتون بک آپ بگیرید و بعد کاری که در بالا عرض کردم رو انجام دهید موفق باشید سلام جناب فرحزادیان ممنون از راهنمایی شما. اما تمام کار ها را انجام دادم. فرم دیگه ای ساختم و دیتا وارد کردم. اما مشکل پابرجا هست !!! شما برای مشکل خروجی Breezing form چه راهی را رفتید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 نباید چنین مشکلی باشه !!! افزونه رو از کجا دانلود کردید؟ حذف کامل افزونه و نصب مجددش رو انجام بدید ببیند حل می شه یا خیر (از نسخه ای که جومینا ارائه داده استفاده کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در تیر 91 نباید چنین مشکلی باشه !!! افزونه رو از کجا دانلود کردید؟ حذف کامل افزونه و نصب مجددش رو انجام بدید ببیند حل می شه یا خیر (از نسخه ای که جومینا ارائه داده استفاده کنید) موفق باشید من از نسخه 1.7.2 استفاده میکنم که رایگان هست : http://forums.parsjoom.ir/showthread.php?tid=191 اما نسخه جومینا نسخه 1.7.3 را انتشار کرده که حالت مد سریع آن بسته هست !!! آیا در نسخه 1.7.2 این مشکل خروجی PDF فارسی امکان پذیر هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در تیر 91 درود دوستان عزیز آیا افزونه ای برای برگزاری مسابقه میشناسید ؟ لطفا راهنمایی نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر