computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 سلام دوباره به همه دوستان : من هرچقدر سعی کردم که فولدر های Cpanel خودمو پاک بکنم که یک جوملا جدید بریزم نشد ! چکار کنم . اسم تک تک فولدر ها رو هم عوض کردم بعد اومدم پاک کنم اما باز نشد . لطفا کمکم کنید بگید من چه کنم ؟ اینم عکسش : تصویر در سایز بزرگ : http://s5.aks98.com/images/35101236532299975966.jpg پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی ابتدا پرمیشن فولدرهای مورد نظر رو تغییر دهید و اقدام به حذف کنید. اگر با این حال حذف نشد از کنترل پنلتون توسط قسمت legace file manager اقدام به حذف فولدرهای مورد نظر کنید... اگر باز هم نشد با ادمین هاستتون تماس بگیرید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی ابتدا پرمیشن فولدرهای مورد نظر رو تغییر دهید و اقدام به حذف کنید. اگر با این حال حذف نشد از کنترل پنلتون توسط قسمت legace file manager اقدام به حذف فولدرهای مورد نظر کنید... اگر باز هم نشد با ادمین هاستتون تماس بگیرید پیروز باشید دوست عزیز دمت گرم درست شد . حال کردم باهات . کارت درسته . خیلی خوشحالم کردی . ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر