xbehnamx 0 ارسال شده در تیر 91 سلام امروز یه پیغام عجیب و غریب تو قالب من پیداش شد این متنشه русификатор Joomla 2.5 файловые менеджеры Joomla این سایتمه http://paravar-eng.ir توی منو ها که میرم صفحه عریض میشه و این خطا چپ ترین نقطه صفحه میاد ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قالبتون تجاریه ؟ اگر خیر، آیا بعد از نصب افزونه ای یا تغییری در سیستم با این مشکل روبرو شدید یا کاملا اتفاقی!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام ابتدا وارد مسیر زیر شوید templates/yoo_revista/css/layout.css در خط 95 کد زیر قرار دارد #yt-rt { left: -5000px; position: absolute; top: 0; } خط زیر را به کد بالا اضافه کنید display: none; در ضمن اون پیغام خطا نیستش و احتمالا مربوط به لوگو قالبه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xbehnamx 0 ارسال شده در تیر 91 من به این صورت ادیت کردم ولی هیچ تغییری نکرد #yt-rt {position: absolute; top: 0px; left: -5000px; display: none;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام دوست عزیز ، شما کد را به درستی وارد کردید و مشکل هم حل شده . من الان سایتتون رو دیدم شما لطف کنید و کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید ، مشکل حل میشه اگه باز هم فکر میکنید هنوز مشکلی هست آدرس صفحه مربوطه را بدید تا بررسی بشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xbehnamx 0 ارسال شده در تیر 91 اصلا حواسم به کش نبود مرسی درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر