ashkan_gorg 0 ارسال شده در تیر 91 سلام من قالب زیر را وقتی نصب میکنم با خطا مواجه میشم باید چکار کنم؟ با تشکر http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13404572531.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در تیر 91 الان تونستم قالب نصب کنم ولی هیچ کدوم از قسمت هاش کار نمیکنه منو و یا قسمت های عمومی که خودش داره الان باید چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در تیر 91 سلام از کدوم نسخه جومینا استفاده می کنی ؟ فکر کنم قالبت به این نسخه جومینا که داری نمی خوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در تیر 91 از هرنسخه که بگی استفاده کردم وتونستم باکپی فلدر قالب در شاخه tmp نصبش کنم ولی هیچ کدوم از قسمت هاش کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز این بسته نصبی قالب برای جوملا 2.5 هست شما فایل quickstart را از داخل فایل های این قالب بردارید و در هاست خود آپلود کنید و اکسترکت کنید بعد مانند یک جوملای تازه و صفر شروع به نصب این بسته کنید فقط در مرحله آخر باید دکمه install sample data را بزنید تا اطلاعات بسته نصبی نصب شود و مانند دموی سازنده شود. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر