ayatinho 3 ارسال شده در آبان 89 با سلام به همه ی دوستان من هر کلید واژه ی که به سایتم اضافه می کنم و در گوگل سرچ می کنم هیچی از سایتم پیدا نمی کنم البته نام کلید واژه به همراه نام سایت رو سرچ می کنم. که مشکل از رنک سایتم نباشه. ولی اصلا کلید واژه های سایتم حساب نمیشه. کلید واژه های مطالب هم همین طوره . سایت هم تو گوگل ایندکس شده. تو webmaster tools هم سایت رو ثبت کردم. ولی پیغام keyword not availbale می ده. نقشه سایت رو هم ثبت کردم. تو سایت های خارجی سرچ کردم میگن مشکل از robot.txt سایته که نمی ذاره موتور های جستجو گر کامل سایت رو ایندکس کنن. اگه کسی چیزی در این مورد می دونه ممنون میشم راهنماییم کنه اینم آدرس سایتمه http://www.takmagazine.com با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید معمولا فایل robot.txt دستوراتی درش هست که اجازه به باز شدن قسمتهایی از سایت توسط موتورهای جستجو رو بده یا نده که موتورهای معروف مثل گوگل تابع این دستورات هست در فایل robot.txt که در روت هاست شما یا فولدری که جوملا رو نصب کردید موجود هست اگر دقت کنید ابتداش این دستور نوشته شده User-agent: * و اون علامت * کارش این هست که گزینه های زیرین که مشخص شده رو برای تمامی موتورهای جستجو ban می کنه حالا شما اگر بخواهید مثلا تنها برای موتوری این محدودیت رو اعمال کنید باید به جای علامت * نام اون موتور جستجو رو بنویسید اگر هم خواستید فایل robot.txt رو داشته باشید و تمامی موتورها بدون محدودیتی به همه قسمتها دسترسی برای ایندکس داشته باشند می تونید از دستور زیر استفاده کنید User-agent: * Disallow: پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ayatinho 3 ارسال شده در آبان 89 ممنون از توضیح کاملتون در مورد این فایل. با ادیت این فایل مشکل نمایش فراداده ها در نتایج گوگل حل می شه؟ متن داخل robot.txt من اینه: User-agent: * Disallow: /administrator/ Disallow: /cache/ Disallow: /components/ Disallow: /images/ Disallow: /includes/ Disallow: /installation/ Disallow: /language/ Disallow: /libraries/ Disallow: /media/ Disallow: /modules/ Disallow: /plugins/ Disallow: /templates/ Disallow: /tmp/ Disallow: /xmlrpc/ الان بنابر تو ضیحات شما اگه من متن فایل رو به شکل زیر تغییر بدم همه ی موتور های جستجو گر می تونند به راحتی سایت منو اندکس کنند User-agent: * Disallow: درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 اطلاعاتی که بنده در این مورد داشتم رو خدمتتون عرض کردم دقت داشته باشید که در حال حاضر هم طبق گفته خودتون سایتتون ایندکس می شه منتهی دستوراتی که در فایل robot.txt هست برخی قسمتها رو مثل ادمین و ... رو برای موتورها مسدود کرده پس در نتیجه اگر از این دستور User-agent: * Disallow: استفاده کنید موتورهای جستجو به تمامی این قسمتها مثل ادمین یا... هم دسترسی خواهند داشت و این زیاد جالب نیست! شما می تونید در فایل robot.txt مواردی که به کلید واژه هاتون مربوط می شه رو حذف کنید دوستان دیگر هم اگر اطلاعات بیشتری دارند دریغ نکنند... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 تنها و تنها آنچه که در افزایش رتبه سایت شما موثر خواهد بود تولید محتوای خوب و بروز، کپی نبودن مطالب از سایتها دیگر، اشتراک لینک ها و معرفی و تقدیم سایت بصورت حرفه ای به موتور های جستجو است که بنا بر سرچ انجین انتخابی متفاوت می باشد بخاطر ارتقای سیاست ها و روشها موتورهای جستجو مدتی است صرفا به محتوا توجه می کنند و سایت را ارزیابی می کنند. دستورات مربوط به فایل روبات جوملا، پیشگیری مدیریتی برای حفظ امنیت سایت و محتویات آن به دلایل مختلف هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر