masoud6123 0 ارسال شده در تیر 91 سلام.کسی میتونه بهم کمک کنه و بگه چه جوری باید دو تا هاست را به یک دامین اختصاص داد؟مثلا من یه هاست دارم به اسم example.com که بالا میاد و کار میکنه حالا یه هاست دیگه خریدم و می خوام examole.ir هم به این دامین اختصاص بدم و سایت با این آدرس هم بالا بیاد.چه کار باید کنم؟ سلام.کسی میتونه بهم کمک کنه و بگه چه جوری باید دو تا هاست را به یک دامین اختصاص داد؟مثلا من یه هاست دارم به اسم example.com که بالا میاد و کار میکنه حالا یه هاست دیگه خریدم و می خوام examole.ir هم به این دامین اختصاص بدم و سایت با این آدرس هم بالا بیاد.چه کار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در تیر 91 باید دامنه جدیدتون رو روی هاستتون پارک کنید تا با هر دو آدرس سایتتون بالا بیاد. یاعلی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در تیر 91 باید دامنه جدیدتون رو روی هاستتون پارک کنید تا با هر دو آدرس سایتتون بالا بیاد. یاعلی/ ميشه بگيد چه جوري بايد اين كار رو انجام داد؟ من از cpanel استفاده مي كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در تیر 91 سلام وارد cpanel سایتتون بشین ابتدا در قسمت domains بر روی parked domaines کلیک کرده سپس در صفحه جدیدی که باز می شود نام دامنه مورد نظر را وارد کنید و بر روی دکمه add domains کلیک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در تیر 91 اين رو يادم رفت بگم مي خوام هر 2تا دومين رو به يك سايت اختصاص بدم.ميشه يا بايدكار ديگه اي كرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 اين رو يادم رفت بگم مي خوام هر 2تا دومين رو به يك سايت اختصاص بدم.ميشه يا بايدكار ديگه اي كرد؟ با سلام پاسخ این سوالتون هم همان پارک دامین میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در تیر 91 من دامين رو اضافه كردم.بايد كار ديگه اي كنم يا نه؟الان با داميني كه وارد كردم سايت رو باز نميكنه ولي با دامين قبليش باز ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در تیر 91 کسی نمیتونه کمک کنه؟م نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 91 سلام اگر به درستی انجام داده باشید حتما تغییر پیدا خواهد کرد ممکن هست از کش آی اس پی شما باشه از وی پی ان استفاده کنید تغییرات را مشاهده خواهید کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در تیر 91 آقای مرادی من داخل Cpanel کارایی که دوستان گفته بودن رو انجام دادم اما نمیدونم چرا نمیشه.فقط باید دامین جدید رو داخل parked domain تعریف کنم دیگه درسته؟کار دیگه ای نباید انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام شما دو تا هاست خریدید؟؟ نیاز به دو هاست نبود کافی بود دامنه دوم رو روی هاست اولی پارک می کردید شما نمیتونید در دو هاست جدا یک دامنه رو بگذارید چون دی ان اس های یک هاست رو می تونید یک دامنه بگذارید ولی برعکسش میشه یعنی دو تا دامنه رو میشه روی یک هاست ست کرد البته باید روی هاستتون این قابلیت فعال باشه ممکنه تا دو تا دامنه بشه ممکنه بیشتر هم باشه اگه باز هم نتونستید اطلاعات هاست رو بفرستید تا بررسی کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در تیر 91 آقاي دفاعي من دامين جدا هم خريداري كردم.ميشه بگيد چه جوري روي هاست اولي بايد دوتا دامين ست كنم كه هر دوتا شون به يك سايت لينك بشن.يكي .com هست و اون يكي .ir .من دامين ir رو هم پارك كردم روي هاستي كه مربوط به .com هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در تیر 91 دوست گرامی اگه شما پارک کردن رو درست انجام داده باشید دیگه روی هاست کاری ندارید. باید توی سامانه ثبت دامنه آی آر نیک برین و اونجا dns های هاستتون رو برای این دامنه اضافه کنید و صبر کنید تا بعد یه مدت(بین 24 تا 48 ساعت) تغییرات اعمال بشه. بعد برای اطمینان میتونید از آدرس whois.nic.ir دامنه تون رو چک کنید تا ببینین که dnsهاش تغییر کرده یانه. بعد از این کار(البته در صورتی که دامنه irتون هم فعال باشه) سایتتون باید با هر دو آدرس بیاد بالا. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر