arashshiler 12 ارسال شده در تیر 91 چرا تیم جوملا از اسکریپت جامعه مجازی که هستش جوملا هست پشتیبانی نمیکنه اسکریپت جامعه مجازی فارسی شبیه Cloob.Com ، این هم یک اسکریپت جامعه مجازی که شباهت زیادی با اسکریپت سایت کلوب داره. هسته اصلی این اسکریپت برگرفته از جوملا می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در تیر 91 پاسخی دریافت نشد پس بیشتر توضیح میدن مدیر سایت پی سی ول یک اسکریپت به نام جامعه مجازی شبیه کلوب راه اندازی کردن که جوری که میدونم انگار یه افزونه بوده که نال شده حالا میخام بدونم چرا تیم جوملا دنبالشو نمیگیرن که ایشالله یه جامعه مجازی هم داشته باشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در تیر 91 دوست من تیم جومنیا جامعه مجازی هم منتشر کرده که البته تجاری هست اسپم ندید:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در تیر 91 میخام اسپم بدم ............... ممنون از پاسختون اما من از مدیران جومینا سوال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر