hy68 1 ارسال شده در تیر 91 بازم سلام من قالب Business رو از جومینا دانلود کردم . و بعد از چندین تغییرات متوجه شدم که زمان ایجاد مطلب رو نشون نمیده. از دوستان عزیز خواهش دارم ، هر کسی کد اینو بلده اینو اصلاح کنه . هر چقدر هم سریع تر باشه واقعا ممنونتون میشم. اینم لینکش تو جومینا http://www.joomina.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C/rtltemlatejoomlap30download.html البته یه کارایی کردم ولی چون مثل اکثرتون حرفه ای نیستم . درست نشد حالا اگه کمک کنید تا این رو اصلاح کنیم ، هم برا بنده خوب میشه و هم برای جومینا فکر کنم باید از مسیر زیر فایل اصلاح کنیم. ja_business_joomina\html\com_content\article\default.php چون کد creator اونجا نیست . و من هم درست و حسابی اونا رو بلد نیستم لطفا کمک کنید[/code] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 91 با سلام اگه در کدها دسکاری نکردید و اگر قبلا نمایش داده میشد در این حالت شما باید از پارامتر مطالب پارامتر مربوطه رو روی نمایش قرار بدین یا جق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در تیر 91 نه در قالب های دیگه نشون میده و در کد هیج دستکاری نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز من نصب گردم و هیچ مشکلی نداره اینم اسکرین شات! موفق و پیروز باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر