b_74 1 ارسال شده در تیر 91 سلام من هر کاری میکنم و کد HTML رو از قسمت مدیریت جوملا تغیر میدم نمیتونم لوگو سایت و قسمت کپی رایت سایتم رو بیارم وسط ، دوستان اگه میشه بگین که چه جوری درست میشه . کد نویسی رو هم آپلود کردم و آدرس سایتم www.dairyfarm.ir هستش . دانلود کد نویسی مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 91 با سلام در لاین های 11 و 149 فایل css این کد رو اضافه کن padding-right: 50%; یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
b_74 1 ارسال شده در تیر 91 سلام ممنون از پاسخ گویی شما . ولی من نتونستم این کار رو انجام بدم چون هر کاری میکنم باز هم وسط نمیاد . اگر با فایلی کد نویسی که آپلود کردم ، درستش کنید ممنون میشم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در تیر 91 سلام. دوست عزیز این کار ها را که میگم به ترتیب انجام دهید: ابتدا فایل style.css را در مسیر زیر باز کنید: /templates/zetes/style.css کد زیرا پیدا کنید: #logo{margin-top:0px; clear:both;} با کد زیر جایگزین کنید: #logo{margin-top:0px; clear:both; text-align:center} برای کپی رایت هم در همین فایل کد زیرا پیدا کنید: .copy_content{ margin-top:10px; float:right; margin-bottom:20px; text-align:right; font-size:12px;} و با کد زیر جایگزین کنید: .copy_content{ margin-top:10px; float:right; margin-bottom:20px; text-align:right; font-size:12px;margin-right: 42%} موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
b_74 1 ارسال شده در تیر 91 دقیقا همون طوری که گفتید جایگزین کردم ولی همه چی حتی تب منو هم بهم ریخت . فایل style.css را هم باتغیرات که گفتید میذارم هم بدون تغیرات . اگه میشه کمک کنید . با تغیرات بدون تغیرات سایتم را با با تغیراتی گفتید و بهم ریخت گذاشتم . برای دیدن دموی آنلاین اینجا کلیک کنید . ممنون از همه دوستان دوباره تغیرات رو انجام دادم و مشکل حل شد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر