colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 با سلام من نمیتونم هیچ افزونه ای (کامپوننت ها)به سایتم اضافه کنم.این اررو میده که:اخطار! انتقال فایل انجام نشد حتی از طریق کنترل پنل هاست هم نمیتونم.در واقع اونجا آپلود نمیشه و حتی بطور دستی هم نمیتونم دایرکتوری بسازم که فایل ها رو داخلش آپ کنم.خطا میده و نوشته که امکان پذیر نیست.چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در مهر 89 مدیر هاست شما باید کمک کند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 لطفا ؛ لطفا قبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید پاسخ و راه حل این مشکل در تاپیک جداگانه ای داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز شما پرمیشن پوشه tmp رو به 777 تغییر بدین مشکلتون حل میشه اگر نشد بگید تا دوباره راهنمایی کنیم درضمن پوشه کامپونت موقع نصب کامپونت و پوشه ماژول موقع نصب ماژول رو به 777 تغییر بدین البته بعد از اتمام کارتون دوباره به پرمیشن قبل برگردونین چون از نظر امنیتی مشکل داره موفق باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در آبان 89 اینکارو کردم اما باز فایده نداشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی در مورد عدم جابجایی فایل انجمن رو جستجو کردید؟ (قبلا بحث شده) ftp فعاله؟ البته اینطور که از پیامتون بر میاد و آقا رضا هم فرمودند قبل از هر تنظیمی مشکل متوجه هاستتون هست و باید با ادمینش تماس بگیرید. این کار رو کردید!؟ پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در آبان 89 اره جستجو کردم اما مشکل من فرق میکنه..کامل توضیح دادم.دسترسی ها رو هم تغییر دادم.اما باز فایده نداره.با ادمین هم تماس گرفتم و گفتن دسترسی رو تغییر بده و دادم اما باز فایده نداره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آبان 89 سلام برام یوزت رو بفرست من یه نگاهی بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آبان 89 سلام به نظر من هاستش به خاطر اینکه رایگان هستتش نمیتونه افزونه نصب کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 سلام نه همچین چیزی نمیشه حتما یه جای دیگه کار اشکال داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 وقتی شما به صورت دستی هم نمیتونی فایلهات رو آپ کنی یعنی پرمیشن باید تغییر کنه از چه کنترل پنلی استفاده میکنی ؟؟؟ بگو تا دوستان بتونن بیشتر راهنمایی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در آبان 89 من تو کار هم از هاست رایگان استفاده میکنم هم غیر رایگان.اما این مشکل فقط واسه این سایت بوجود آمده و قبلا اینجوری نبود و خودبخود اینجوری شده..من هیچوقت چنین مشکلی برام پیش نیومده.واسه خودم عجیبه.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در آبان 89 FTP رو فعال بکنه بهتر از فایل configuration.php بصورت دستی اطلاعات FTP رو وارد کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در آبان 89 ببخشید متوجه نشدم.یعنی ftp فعال کنم و سپس بطور دستی در مدیریت فایلهای ftp بشم و اونجا بریزم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 مطمئنا شما در رابطه با هاست رایگان هیچ برنامه ریزی شخصی نمی توانید انجام دهید. هر تغییر در مختصات و یا تنظیمات هاست نیز نه به شما اطلاع داده می شود و نه قادر به عوض کردن آن هستید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در آبان 89 اینهمه راه حل ارائه شد و مشکل من برطرف نشد.اومدم از اول کامپوننت ها و ماژولها نصب کردم.قبلیها رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.مشکل برطرف شد. از همه دوستان سپاسگذارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر