alireza12 0 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان هیچ افزونه ای نمی تونم نصب کنم و ارور زیر نمایش داده میشه ،قبل از پست زدن هم کلی در انجمن ها گشتم ولی هنوز مشکلم حل نشده و یه نکته مهم هست اینکه افزونه های زیر 5 کیلوبایت نصب میشن لطفا کمک کنید JFTP::write: Bad response Unable to write entry یا JFTP::login: Unable to login JFTP::store: Unable to use passive mode اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد راستی لایه ftp فعال هست تنظیمات ftp درست هست آپلود فلش هم خاموشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام دوست گلم باور کنید با کمی جستجو در این مورد به نتیجه می رسید چون بیشتر از بارها و بارها بحث شده و راهنمایی صورت گرفته و حتی مقاله ای در سایت جومینا منتشر شده... لطفا جستجو کنید اگر موفق نشدید اطلاعات هاست و ادمین سایت و لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza12 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام دوست گلم باور کنید با کمی جستجو در این مورد به نتیجه می رسید چون بیشتر از بارها و بارها بحث شده و راهنمایی صورت گرفته و حتی مقاله ای در سایت جومینا منتشر شده... لطفا جستجو کنید اگر موفق نشدید اطلاعات هاست و ادمین سایت و لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید با تشکر از پاسختون اما همونطور که گفتم خیلی گشتم و تمام موارد گفته شده رو چک کردم اما هیچ کدوم کار ساز نشد البته خودم به حالت safe mode سرور مشکوکم به نظر شما تاثیر داره؟ در مورد اطلاعات هاست هم من فقط یوزر و پس ftp رو دارم که فعلا اجازه دادن اون رو ندارم به نظر شما دلیل اینکه فایل های کمتر از 5 کیلو بایت نصب میشن چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 91 به نام خدا به نظرم فایل کانفیگت مشکل داره یعنی فولدر Temp و Log رو درست توی فایل کانفینگ انجام نداید و اینکه آقای فرحزادیان هم درست میگن خیلی زیاد سوال شده این :idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza12 0 ارسال شده در تیر 91 به نام خدا به نظرم فایل کانفیگت مشکل داره یعنی فولدر Temp و Log رو درست توی فایل کانفینگ انجام نداید و اینکه آقای فرحزادیان هم درست میگن خیلی زیاد سوال شده این :idea: سلام دوست عزیز اگه یه بار با دقت پست اول رو خونده بودید متوجه میشدید که که میگم فایل های کمتر از 5 کیلوبایت نصب میشن پس فکر نمی کنم ربطی به فولدهایی که گفتید داشته باشه خواهشا در پاسخ دادن دقت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام شما روش نصب دستی و از پوشه tmp رو هم امتحان کردید؟ اگه همه روش ها همین ارور میده و از تنظیمات مطمئن هستید باید با مدیر سرورتون صحبت کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر