fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 91 سلام امروز براي شما يك كامپوننت نمايش فيلم آماده كردم ! من خيلي وقت بود دنبال چنين كامپوننتي مي گشتم و بالا خره پيدايش كردم اين كامپوننت يكي از بهترين ها است تصوير قسمت مديريت كامپوننت براي ديدن دمو كامپوننت به وب سايت حرم امام حسين (ع ) مراجعه بفرمائيد ! دمو وب سايت سازنده دوستان اگر كامپوننت بهتري مي شناسند معرفي كنند لطفا ! با تشكر ! دانلود كامپوننت دانلود ماژول دانولد پلاگين نظري دهي جي كامنت براي كامپوننت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در تیر 91 به نظر من بعد از کلی تحقیق و نصب کردن انواع و اقسام کامپوننتهای ویدیو hwdvideoshare از همشون بهتره یه سری امکانات داره که هیچ کامپوننتی نداره.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 91 آیا فارسی این کامپوننتی که گقتید موجود است ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام خدمت شما: http://www.joomina.ir/%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7/hdwvideoshare.html لطفا اگر در این خصوص درخواست یا مشکلی داشتید در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 91 سلام لينك دانلود فيلتر است!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 91 دانلود سیستم گالری ویدئویی جوملا HwdVideoShare نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و تشکر از معرفی افزونه 2تا سوال دارم فایل های ویدئو را در کجا اپلود کنم ودر کامپوننت چه جوری آدرس دهی کنم ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر