pesarak 12 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان یه موقعیت جدید در قالب جوملا 2.5 ایجاد کردم و این موقعیت قرار گرفته پایین سایت . اما میخوام قرار بگیره زیر منو اصلی قالب . حالا باید چیکار کنم تا موقعیت بیاد بالا ؟ چطوری باید تعیین کرد که یک موقعیت جدید کجای قالب قرار بگیره ؟ :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز شما باید کد موقعیت جدیدتون رو در صفحه index.php در زیر کد منو ی اصلی قرار بدین اگه امکانش هست دموی انلاین بدید. موفق باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در خرداد 91 ممنون از راهنمایی شما. داخل فایل index.php کد منو اصلی قرار نداره . این کدهای index.php است : <?php /*======================================================================*\ || #################################################################### || || # Package - Joomla Template based on YJSimpleGrid Framework || || # Copyright (C) 2010 Youjoomla LLC. All Rights Reserved. || || # license - PHP files are licensed under GNU/GPL V2 || || # license - CSS - JS - IMAGE files are Copyrighted material || || # bound by Proprietary License of Youjoomla LLC || || # for more information visit http://www.youjoomla.com/license.html || || # Redistribution and modification of this software || || # is bounded by its licenses || || # websites - http://www.youjoomla.com | http://www.yjsimplegrid.com || || #################################################################### || \*======================================================================*/ /* YJSG Framework version Stable 1.0.11 */ defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted index access' ); define( 'TEMPLATEPATH', dirname(__FILE__) ); require( TEMPLATEPATH.DS."yjsgcore/yjsg_core.php");/* YJSGFramework main functions*/ require(TEMPLATEPATH.DS."yjsgcore/".$yjsg_getmain.""); /* 2 default views | yjsg_main.php = desktop | yjsg_mobile.php = mobile devices */ ?> دمو قالب اینه : http://joomlatemplates.youjoomla.info/youmagazine میخوام کنار منو اصلی که نارنجی رنگ است یه موقعیت کوچیک ایجاد کنم. :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در خرداد 91 این کدی که قرار دادین فکر نمی کنم متعلق به ایندکس باشه! اگه اشتباه نکنم این کد نسخه موبایل هستش! شما موقیتتون رو کجا تعریف کردین ؟ تو فایل xml ؟ باید یه فایل باشه که یه سری کد توش هست که با شروع میشه و با [code] تموم میشه شما باید دایو موقعیتتون رو بعد از کد دوم که پایان top menu هست تعریف کنید . موفق باشید:002: و نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 نتونستم درستش کنم. کسی هست واسم موقعیت جدید اضاف کنه به قالب ؟ هزینه اش رو میدم :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 91 در صورت تمایل قالب یا اطلاعات هاست را پ.خ کنید تا من به رایگان برای شما انجامش می دهم موفق باشید 1 واکنش ها : zarghami نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarghami 0 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) در صورت تمایل قالب یا اطلاعات هاست را پ.خ کنید تا من به رایگان برای شما انجامش می دهم موفق باشید سلام ممکنه به ن هم کنک کنید تا یک موقعیت جدید در جومیلام اضافه کنم"؟ 09355961533 ویرایش شده بهمن 93 توسط zarghami نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 سلام ادرس سایت؟ 1 واکنش ها : zarghami نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarghami 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام ادرس سایت؟ سلام دوست عزیز! آقا بازم شما میخوای به داد ما برسی! www,tehrandarts.ir الان یه موقعیت داره که اون اسلاید شو و ماژول نمایش اخبار درش قرار گرفته! میخوام ایم موقعیت بین دوتا ستون ایجاد بشه! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 خوب اگه بین اون دوتا ستون موقعیت دیگه ای هست چرا ماژول ها رو تو اون موقعیت ها انتشار نمیدید در هر صورت یوزر و پس هاست و مدیریت رو بدید در صورت امکان کمک میکنم 1 واکنش ها : zarghami نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarghami 0 ارسال شده در بهمن 93 خوب اگه بین اون دوتا ستون موقعیت دیگه ای هست چرا ماژول ها رو تو اون موقعیت ها انتشار نمیدید در هر صورت یوزر و پس هاست و مدیریت رو بدید در صورت امکان کمک میکنم سلام. نه جانم ... نیست! میخوام بین دو تا سوتون کناری ایجادش کنم ضمنا لطف میکنید ایمیلی شماره موبایلی چیزی به من بدبد تا براتون یوز و پس رو بفرستم ممنونم مرتضی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 یوزر و پس هاست رو هم بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر