gordanetakhrib 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من در سایتم در صفحه اول قسمت بالا، منوها زیر بعضی از عکس ها می رود و کامل نشان نمی دهد چطور باید حلش کنم؟ مثل اینکه هاور است و باید رفعش کنم اما نمی دونم چطوری اگر میشه راهنماییم کنید nwsiw.com/fa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام قبلا کسی این سئوال رو پرسیده بود من راه حلش رو گفتم لطفا جستجو کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در خرداد 91 قبلش جست و جو کرده بودم پیدا نگردم اگر می شود مجدد لینک دهید سلام شما برای تگ #magicjoomla_com_2_wrapper تو فایل سی اس اس قالبت کد overflow:hidden رو پاک کن درست میشه موفق باشی اینو فرستاده بودید همچین تگی نداشتم نمی دونم کدومو تگو overflow ش رو بردارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در خرداد 91 سلام http://forum.joomina.ir/thread-13740.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در خرداد 91 عرض کردم اینو خوندم منتها فایل template.css من تگ magicjoomla_com_2_wrapper رو نداره کدوم تگ رو باید overflow ش رو بردارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیزم اون کد مال اون سایت بود معلومه که سایت شما کدش فرق داره خب شما کد سی اس اس قالب خودتون رو پیدا کنید و بهش این کد رو اضافه کنید اگه نمیدونید ادرس سایت رو بدین تا بهتون بگم کدوم کد رو ویرایش کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام مرتضی جان ، آدرس را در پست اول قرار دادند ولی فعلا" سایتشون برای من باز نشد http://nwsiw.com/fa موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در تیر 91 سلام ببخشید الان سایت باز می شه اگه میشه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در تیر 91 میشه راهنماییم کنید؟ ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام اقا شماره برو تو فایل سی اس اس modal.css قالبت دنبالت عبارت زیر بگرد #sbox-content حالا اون عبارت overflow:auto رو حذف کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در تیر 91 قالب من فقط این سی اس اس ها رو داره template.css Writable editor_rtl.css Writable editor.css Writable lytebox.css Writable s5_suckerfish.css Writable template_rtl.css که تو هیچ کدوم تگی که نوشتید نبود- modal.css کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 اقا من الان با فایرفاکس سایت رو دیدم منوها درست شده بودن یه بررسی بکن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در تیر 91 رو یه سری عکسا درسته رو یه سری غلط روی دیدگاه شما و گالری تصاویر برید بعد برید به منو گروه های علمی می بینید که نمیاره واقعا نمی دونم باید چی کار کنم چندین بار کامپوننت های مختلف گذاشتم تفاوتی نکرده nwsiw.com/fa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 اقا شما برو تو فایل template.css عبارت زیر رو جستجو کن #s5_main_body_wrap_inner حالا overflow:hidden; رو پاک کن اگه نشد اطلاعات بفرست خودم واست درستش می کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در تیر 91 این کار رو هم انجام دادم بازم نشد میشه اگه امکانش هست بازم راهنماییم کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در تیر 91 میشه راهنماییم کنید؟ nwsiw.com/fa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر