mtkzz 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام صفحه مدیریت پلاگین من باز نمیشه و یک صفحه سفید نشون میده جوملا رو از 1.5.24 به آخرین ورژن هم ارتقا دادم 1.5.25 باز هم مشکل حل نشد خیلی مهمه درست شدن این. چون میخوام از طریق پلاگین مربوطه جوملا رو به جوملا 2.5 ارتقا بدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید آخرین تغییراتی که انجام دادید قبل از ارتقا چه بوده ؟ نصب افزونه ، حذف افزونه یا ... ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtkzz 0 ارسال شده در خرداد 91 ممنون دوست عزیز. من وردپرس کارم و تازه با جوملا آشنا شدم... قبل از ارتقا هم ابن مشکل بود بعد از ارتقا به هم مشکل همچنان باقی بود پلاگین خاصی هم نصب نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtkzz 0 ارسال شده در خرداد 91 خواهش میکنم یکی کمک کنه صفحه مدیریت پلاگین من سفید میاد ؟ چکار کنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز باید ببینید قبلا چیکار کردید که این اتفاق افتاده و ... نمایش ارور هاتون رو رو ی بله بزارید ببینید اروری نشون میده زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر