arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان خسته هم نباشید من اسکریپت ف-ی-س ب-و-ک رو هم توی لوکال هم هاست نصب کردم میگن بعد نصب باید بخای وارد مدیریت بشی اینو بزنی www.site-name.com/admincp اما من میزنم هیچی نمیاد توی هردوتا میگه همچین صفحه ای نیست قاط زدم دیگه با ساب دامین هم مشکل دارم درستش کردم متصل کردم به یه پوشه توی هاست اما میزنم اون هم میگه همچین لینکی نداریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 شما جای Sitename.com اسم سایت خودتو میزنی دیگه؟؟؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام من با این اسکریپت کار نکردم . ولی معمولا برای ورود به کنترل پنل هر اسکریپتی باید نام پوشه ادمین را وارد کنید مثل جوملا که پوشه administrator داره و با وارد کردن administrator به انتهای نام سایت وارد مدیریت جوملا میشیم ، احتمالا برای این اسکریپت هم باید به همین روش باشه شما نام پوشه ای که مربوط به ادمین میشه رو پیدا کنید و با همان نام وارد بشید امیدوارم متوجه منظورم شده باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 اقا دست هر دو درد نکنه ولی اقای keran4i. واقعا منو رو سفید کردی:D:D یعنی اینقدر قیافم شبیه احمقاست من php کار میکنم ها اصلا همه تجربه کاری مارو بردی زیر سوال:D:D همه جا میگن باید ادرس سایت رو بزنی به اضافه ی admincp اما ما که زدیم نشد بقیه تالار های گفتگو. هم فدای جومینا بشن جواب نمیدن:001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 اول شما وارد بشو بعد لینکش را میبینی . اگر ندیدی ادامه آدرس اینو بزن: index.php?do=/admincp/ موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 اقا ما که درست شد واسه اونایی میگم که هنوز گیجن نباید اسکریپت توی پوشه روت باشه باید داخل روت یه پوشه بسازی و بعد اسکریپت رو داخلش نصب کنی انوقت همین حرفی که اون اقا بالا زدن درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر