in_chan_nafar 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و خسته نباشيد. من يك نرم افزار تعاوني مسكن دارم كه داخل نرم افزار اعضاء رو تعريف مي كنم بعد از اين كار ميتونم براي هر يك از اعضاء فيش واريزي ، چك وارده ثبت مي كنم حال من يك كامپوننت مي خواهم كه اين اطلاعات رو از دو فايل اكسل يكي شامل مشخصات اعضا و ديگري واريزي عضو را (فايل اكسل توسط نرم افزار export مي شود) در قسمت مديريت import كنه و بعد از آن فرد با وارد كردن نام كاربري (شماره پرونده) و رمز عبور (كد ملي) مي تواند اطلاعات و فيش هاي خود را ببيند. توجه : نام كاربري و رمز عبور بايستي در جدول داخلي جوملا درج گردد تا كاربر هم عضو سايت شود و هم بتواند آنرا تغيير دهد. فقط در ابتداي كار ايميل اعضا وجود ندارد. لطفا هزينه طراحي و مدت زمان اجراي اين كامپوننت را به ايميل info@dsict.com ارسال فرماييد. مدت زمان اجرا بسيار محدود است. براي كسب اطلاعات بيشتر با شمار تماس 66362051 - طاهري تماس حاصل نماييد با تشكر جوملا : 1.5 است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما باید با دوستان افزونه نویس مثل اقای حاجی پور تماس برقرار کنید! شما به پروفایل ایشون مراجعه کنید و تمام امکانات برقراری تماس در اونجا هست! در پناه حق پایدار باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر