HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام و خسته نباشید نسخه این کامپونت امده و اگر این کامپونت رو از لحاظ چیدمان راست به چپ اپدیت کنید و یا بگید کدوم فایل ها رو تغییر بدم ممنون میشم این هم لینک این کاپونت توی سایت خودتون منتها این ورژن قبلیش هست http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/529-statisticjoomla25.html من فایل mod-celtawebtraffic-base.css تغیرایی بهش دادم و تا حدودی درست شد منتها تنها ایرادی که داشت این بود آیکون بعد از نوشته های امروز ؛ دیروز و ......... قرار میگیرن و خیلی که جا به جاشون کنی پشت نوشته ها قرار میگیرم من میخواستم مثل ورژن قبل این کامپونت قبل از نوشته ها قرار بگیرن این هم عکس تغییراتی که بهش دادم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 خوب دوست عزیز شما افزونه رو قرار بدید تا دوستان بررسی کن و کمکتون کنن! در پناه حق موفق و پایدار باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 خوب دوست عزیز شما افزونه رو قرار بدید تا دوستان بررسی کن و کمکتون کنن! در پناه حق موفق و پایدار باشید:002: دوست عزیز اینم هم لینک دانلود این نسخه از افزونه http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/analytics/visitors/20077 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز ، شما چرا لینک نسخه اصلی رو قرار میدید ؟ قرار نیست که افزونه دوباره از ابتدا فارسی سازی بشه دموی آنلاین از سایتتون بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز ، شما چرا لینک نسخه اصلی رو قرار میدید ؟ قرار نیست که افزونه دوباره از ابتدا فارسی سازی بشه دموی آنلاین از سایتتون بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون دوست عزیز من افزونه که توی همین سایت بود رو نصب کردم بعد اپدیت کردم. خودش فارسی مونده منتها ترتیب چیدمان اطلاعات چپ به راست من توی پست اولم گفتم که چه فایلی رو تغییر دادم که اونطوری شده شما همین افزونه رو هم از سایت اصلی دانلود کنید و اون فایل رو right رو بکنی lreft و left رو بکنی right همین شکلی میشه که توی پست اول عکسشو گذاشتم باز هم ممنون از پاسخ هاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 کسی بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس چطور اینو فارسی کردین؟مدیرای سایت لطفا جواب بدید یا خودتون نسخه جدید رو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام من افزونه که توی همین سایت بود رو نصب کردم بعد اپدیت کردم.خودش فارسی مونده منتها ترتیب چیدمان اطلاعات چپ به راست باید rtl ش کنید . دمو انلاین بدین تا کمکتون کنیم. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 دوستان من همون کامپونت رو نصب کردم بعد فقط فقط فقط هیمن یه فایل رو تغییر دادم که له اون شکل بالا که فرستادم شد توی پست اول این هم اطلاعات این فایل بعد از تغییری که بهش دادم /** * @author Steven Palmer * @author url http://celtaweb.net * @author email support@celtaweb.net * @version Version 0.0.3 June 2012 * @copyright Copyright (c) 2012 Steven Palmer All rights reserved. */ .cw_guestInfo{ text-align: center; display:block; font-size: 12px; } .cw_copyrht{ text-align: center; display:block; font-size: 12px; } /* Stats left */ .cw_stats_lt0, .cw_stats_ly0, .cw_stats_lw0, .cw_stats_lm0, .cw_stats_la0, .cw_stats_lt1, .cw_stats_ly1, .cw_stats_lw1, .cw_stats_lm1, .cw_stats_la1, .cw_stats_lt2, .cw_stats_ly2, .cw_stats_lw2, .cw_stats_lm2, .cw_stats_la2, .cw_stats_lt3, .cw_stats_ly3, .cw_stats_lw3, .cw_stats_lm3, .cw_stats_la3, .cw_stats_lt4, .cw_stats_ly4, .cw_stats_lw4, .cw_stats_lm4, .cw_stats_la4, .cw_stats_lt5, .cw_stats_ly5, .cw_stats_lw5, .cw_stats_lm5, .cw_stats_la5 {float:Right;} .cw_stats_lt0, .cw_stats_ly0, .cw_stats_lw0, .cw_stats_lm0, .cw_stats_la0 {padding-left:25px;} .cw_stats_lt1, .cw_stats_ly1, .cw_stats_lw1, .cw_stats_lm1, .cw_stats_la1 {padding-left:30px;} .cw_stats_lt2, .cw_stats_ly2, .cw_stats_lw2, .cw_stats_lm2, .cw_stats_la2 {padding-left:40px;} .cw_stats_lt3, .cw_stats_ly3, .cw_stats_lw3, .cw_stats_lm3, .cw_stats_la3 {padding-left:50px;} .cw_stats_lt4, .cw_stats_ly4, .cw_stats_lw4, .cw_stats_lm4, .cw_stats_la4 {padding-left:60px;} .cw_stats_lt5, .cw_stats_ly5, .cw_stats_lw5, .cw_stats_lm5, .cw_stats_la5 {padding-left:70px;} /* Stats right*/ .cw_stats_r0, .cw_stats_r1, .cw_stats_r2, .cw_stats_r3, .cw_stats_r4, .cw_stats_r5 {float:Left;} .cw_stats_r0 {padding-right:5px;} .cw_stats_r1 {padding-right:10px;} .cw_stats_r2 {padding-right:20px;} .cw_stats_r3 {padding-right:30px;} .cw_stats_r4 {padding-right:40px;} .cw_stats_r5 {padding-right:50px;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام پس از آپدیت افزونه ، ابتدا بسته فارسی شده را از سایت جومینــــــا دریافت کنید بعد از داخل بسته ماژول محتویات داخل پوشه media را زیپ کنید و در مسیر زیر در هاستتون آپلود و اکسترکت کنید media/mod_celtawebtraffic در ضمن قبل از هر کاری از فایلهاتون بک آپ تهیه کنید !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HvPc 0 ارسال شده در خرداد 91 ممنون درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر