leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 با عرض سلام و خسته نباشید... یک سوالی داشتم فکر میکنم در بخش درستی مطرح کردم تازگی دیدم قالب های خود سایت جومینا رو برای دانلود داخل یه سری از سایتها قرار دادن! مگه این قالبها توسط خود جومینا طراحی نشده؟ ایا قرار دادن لینک دانلود این قالبها کاری غیر اخلاقی هست یا منعی ندارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 شاید من صلاحیت پاسخ به این سوال شما رو نداشته باشم اقا میلاد عزیز! اما به نظر من اگه بدون هماهنگی با مدیران سایت جومینا باشه یه کار غیر اخلاقی هست و به نظرم دزدی هست! چون صاحب راضی نیست که قالبش منتشر بشه! بازم شرمنده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 نه اخه وقتی قالبی رو خود یک تیم طراحی کنن و استفاده کنن اگر جایی دیده بشه لینک دانلود این قالب پس 2 چیز ممکنه! یا خود تیم انتشار داده...(که در حال حاظر نداده) یا قالب شبیه سازی شده....(که دقیقا همونو در اوردن) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر