computer_prospect 34 ارسال شده در مهر 89 سلام به همه دوستان - آقا ادیتور جوملای من نیست غیر فعال شده از هر جا هم که فعالش می کنم رو حالت فعال می ره اما باز می رم مثلا مقاله یا اخبار بزارم نیستش و با کد HTML باید ردیفش کنم - اومدم یه ادیتور دیگه نصب کردم بازم همین آش و همین کاسه لطفا راهنمایی کنید منو . ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 89 سلام از منوی سایت > تنظیمات اصلی> ویرایشگر WYSIWYG پیشفرض میباشد از این طریق میتونی ویرایشگر تو تغیر بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مهر 89 سلام از منوی سایت > تنظیمات اصلی> ویرایشگر WYSIWYG پیشفرض میباشد از این طریق میتونی ویرایشگر تو تغیر بدی دوست عزیز سلام : من این کارو قبلا انجام دادم اما به نتیجه نرسیدم - اصلا هر ادیتوری که نصب می کنم یا .... کار نمی کنه . لطفا بیشتر راهنمایی کنید ممنون . دوستان عزیز بازم سلام : من به همراه این مشکل یک تصویر پیوست کردم . هر کاری می کنم ادیتورم درست نمی شه . لطفا راهنمایی کنید منو . تصویر در سایز بزرگ : http://s2.aks98.com/images/45670054289736806149.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 برید تو پلاگین ها -> tinymce رو انتخاب کنید و حالت نمایش رو روی extended بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminsoft 0 ارسال شده در دی 89 باید در قسمت پلاگین ها دیگر ادیتور ها را غیر فعال کنید. التماس دعا raminsoft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در دی 89 باید در قسمت پلاگین ها دیگر ادیتور ها را غیر فعال کنید. التماس دعا raminsoft از ارسال اسپم خودداري كنيد! اين تاپيك پاسخ داده شده ! به تاريخ تاپيك دقت كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر