pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به دوستان من قالب zt_oreo25 رو نصب کردم و می خوامکه در ابعاد لوگو با لای قالب تغییر بدم ولی هرچی در فایل سی اس اس اسم لوگو رو فراخوانی می کنم و در ابعاد تغییر می دم در نما سایت تغییری نمی کند ! می شه راهنمایی کنید ؟ م نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما باید وقتی css رو تغییر میدید حتما اگه لوگو رو هم باید سایزش رو تغییر بدید؟! اگه یه دموی انلاین قرار بدید بهتر میشه کمک کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 91 بله 100% !! سایز لوگو رو هم تغییر می دم ولی تفاوتی نمی کنه !؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 نمیشه یه دمو از سایتتون قرار بدید دوست عزیز؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 91 متاسفانه , سایت روی لوکال هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام می تونید جوملاتون رو موقتا منتقل کنید به یک هاست رایگان و دمو قرار دهید تا بشه بررسی کرد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 91 سایت بر روی دامنه drh - fitness . com قرار داره فقط باید index.php رو هم تایپ کنید کسی از دوستان قبلا با این قالب کار کرده ؟ خیلیقالب بدقلق هست هر تغییری که در سورس کد می دی روی قالب اعمال نمیشه !! من فایل font.css رو بر روی فونت tahoma قرار دادم ولی در ظاهر هیج فرقی نکرد ! اگر ممکنه این مورد هم بررسی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 91 مشکل با فونت حل شد , تنها مشکل من با تغییرات در لوگو سایت هست ممنون از راهنمایتون این قالب امکان نمایش مطالب در صفحه اول رو نداره !! من هر مطلبی رو که ویژه می کنم باز هم هیچ تغییری صورت نمی گیره ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به دوستان من قالب zt_oreo25 رو نصب کردم و می خوامکه در ابعاد لوگو با لای قالب تغییر بدم ولی هرچی در فایل سی اس اس اسم لوگو رو فراخوانی می کنم و در ابعاد تغییر می دم در نما سایت تغییری نمی کند ! می شه راهنمایی کنید ؟ م ابعاد لوگو 250 در 65 هست برای تغییر 900 در 150 هم فایل سی اس اس رو تغییر دادم و هم سایز فایل لوگو رو ولی فرقی نکرد ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در خرداد 91 فایل لوگو فقط شامل کلمه دکتر حمید آقا علی نژاد هست به همراه کلمه Dr. h fitness ابعاد این فایل به نام zt-oreo-logo 900 در 175 هست که در فایل template .css با فراخوانی نام zt-oreo-logo ابعاد رو تغییر دادم ولی در ظاهر تغییری نمی کند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ابتدا وارد مسیر زیر شوید : templates/zt_oreo25/css/template.css در خط 627 کد زیر قرار دارد : #zt-mainmenu { background: url("../images/zt-oreo-bg-mainmenu.png") repeat-x scroll left top transparent; height: 52px; overflow: hidden; width: 100%; } به کد بالا خط زیر را اضافه کنید margin: 90px 0 0; در خط 559 کد زیر قرار دارد : #zt-header-inner { background: url("../images/zt-oreo-bg-header.png") no-repeat scroll center top transparent; height: 100px; } در کد بالا مقدار height را به 200px تغییر بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر