mahdi_killer 0 ارسال شده در مهر 89 سلام من یه ماژولی میخوام برای سایتم که کلیه صفحات سایتم رو نشون بده شبیه این سایت بیارهwww.sibdownlaod.com یعنی شبیه سایتهای وردپرسی آیا همچین چیزی هست یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 89 سلام هنگام ایجاد منو روی ( گزینه والد: ) رو در هر یک از منوی که میخوای زیر منوی آن قرار گیرد کلیک کن جوملا > پلاگین > کامپوننت قالب > تجاری >غیر تجاری هنگام ایجا منوی پلاگین گزینه والد رو روی جوملا قرا بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi_killer 0 ارسال شده در مهر 89 شما خوب منظورمو نفهمیدی من میخوام شماره صفحاتش نشون داده بشه شبیه سایت www.sibdownload.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز اگه منظور شما در سایت بالا در قسمت پایین صفحه صفحات سایت می باشد جوملا خودش این کارو انجام میده مگر نه بیشتر توضیح بدید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi_killer 0 ارسال شده در مهر 89 بله خودش انجام میده ولی من میخوام شبیه این بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مهر 89 سلام اگه شبیه این رو میخوای باید css رو ویرایش کنی یا قالبی پیدا کنی که با سلیقه شما سازگار باشه چون برخی از قالبهای در درج صفحه سایت با هم فرق میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست عزیز از تغییر در فایل زیز میتونید تعداد صفحات {شماره} رو مشخص کنید libraries/joomla/html/pagination.php در line 96 // Set the pagination iteration loop values $displayedPages = 10; $this->set( 'pages.start', (floor(($this->get('pages.current') -1) / $displayedPages)) * $displayedPages +1); if ($this->get('pages.start') + $displayedPages -1 < $this->get('pages.total')) { $this->set( 'pages.stop', $this->get('pages.start') + $displayedPages -1); } else { $this->set( 'pages.stop', $this->get('pages.total')); } $displayedPages = 10; 10 رو به عدد مورد نظر تغییر بدید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehr 0 ارسال شده در آذر 89 صفحه بندی جوملا بطور پیش فرض اینطوریه : http://www.dl.joomina.ir/photo/view.php?img=aa3f95702a41d8fdf82354300ef9a12c میشه تغییرش داد؟ کدوم فایل رو باید تغییر بدم؟ من میخوام فقط شماره صفحه ها بمونه و عبارات "شروع، قبلی، بعدی و انتها" پاک شه تقریبا اینجوری بشه: http://www.dl.joomina.ir/photo/view.php?img=15c7dab164f8e713f7d0596bd3876f4d نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر