amin2012 0 ارسال شده در خرداد 91 باسلام و خسته نباشید در هنگام نصب قالب روی جوملا 2.5 به این ارور بر می خورم JFTP::login: Unable to login به نظر می رسد اعتبار کاربر خوب نیست ... JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد ممنون می شم راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با نصب سایر افزونه ها هم مشکل دارید؟ ftp رو ست و فعال کردید!؟ ftp رو غیر فعال کنید یا تنظیماتش رو چک کنید که اطلاعات رو درست وارد کرده باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin2012 0 ارسال شده در خرداد 91 ممنون مجتبی جان لطف کنین بگید چطوری باید فعال کنم افزونه های مورد نیازم بهم معرفی کنین تازه واردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خواهش می کنم در خصوص ست و فعال کردن ftp و همینطور مشکلات پیرامون نصب افزونه ها بارها در انجمن بحث شده و با کمی جستجو قطعا مشکلتون حل خواهد شد... لطفا ابتدا جستجو کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin2012 0 ارسال شده در خرداد 91 ممنون دوستان الان دیگه این پیغامو میده JFTP: :store: پاسخ بد هشدار: انتقال ناموفق فایل! سرچ کردم جواب اینو بدست آوردم ولی سر در نمیارم ممنون میشم کمک کنین بررسی خطاهای JFTP: :store: پاسخ بد هشدار: انتقال ناموفق فایل! در اکثر مواقع این خطا زمانی رخ میدهد که ftp layer به درستی تنظیم شده است و سطح دسترسی خواندن و نوشتن برای پوشههای tmp و log تنظیم نشده است. راه حل دسترسی پوشه tmp و log را بررسی كنید كه بر روی 777 باشد. نکته: بعد از نصب افزونه دسترسی را به حالت اول برگردانید. گاهی اوقات هم مسیر پوشههای tmp و log در فایل configuration.php به درستی تنظیم نشده است. راهنمایی: برای پیدا کردن مسیر سایت یک فایل php ایجاد کنید و دستور زیر را در این فایل کپی کرده و فایل را اجرا کنید. بررسی کنید که خروجی با مسیر سایت شما یکسان باشد. <?php // current directory echo getcwd() . "\n"; ?> من موندم چرا بعضی قالبا زیر 1 mb حجم دارن ولی بعضیاشون تا 50 mb حتی بیشتر می رسن اصلا باید کدمشو upload کرد واسه قالب سایت ممنون [/img] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... در مورد حجم افزونه ها هم بستگی به امکاناتشون داره عزیز و اونی که می گید تا 50 مگ اون دیگه یه بسته کامل نصبی هست و تنها قالب نیست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر