candle 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من به اشتباه در قسمت پلاگین ها ، Authentication - Joomla رو غیر فعال کردم . الان برای ورود به قسمت مدیریت ایراد یوزر پسورد میگیره . چندین بار امتحان کردم ولی نمیشه . الان بفرمائید من چیکار کنم که اون پلاگین فعال بشه ؟ با توجه به اینکه اصلاً امکان دسترسی به قسمت مدیریت رو ندارم . احتمال 99% درصد باید از اون باشه . این هم ارور ی که میده . JAuthentication::__construct: Could not load authentication libraries ممنون میشم جواب بدید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز این پلاگین وظیفش تصدیق کاربر پیش فرض جوملا هستش که شما به اشتباه اون رو غیر فعال کردید اما چگونه میتونید دوباره اونو فعال کنید و نمیدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در خرداد 91 سلام شما میتونید برید داخل هاستتون قسمت phpMyAdmin همون پلاگین رو پیدا کنید و فعالش گنید فعال و غیر فعال بودن رو با عدد 1 و 0 نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر