faramarz 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من k2 را روی قالب fresco راکت تم نصب کردم، اما آیتم ها با سرعت بسیار پایین لود می شوند. مثل این صفحه شاخه ها با سرعت مناسبی لیست می شوند، اما آیتم ها سرعت لودشون خیلی پایینه. بسیاری از امکانات آیتم ها را مثل امتیاز دهی و ... غیرفعال کردم، اما باز مشکل وجود دارد. دوستان و اساتید گرامی میدونند مشکل از چی است و برای رفعش چکار باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیزم اولا که قالب های خارجی کلا سرعت لودشون پایینه خود k2 هم سرعتش پایینه برای سئو هم خوب نیست هاستتون هم سرعتش پایینه چه انتظاری دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faramarz 0 ارسال شده در خرداد 91 ممنون آقای تهرانی کلا سایت را بردین زیر سوال شما چه هاستی را پیشنهاد میکنید؟ هاستی که مناسب باشه هم قیمتش و هم سرعتش. و دوم اینکه سرعت نمایش شاخه هایی که با k2 ایجاد کردم خوبن، اما مسئاله اینه که نمایش آیتم ها با سرعت فوق العاده پایینی انجام میگیره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در خرداد 91 اگه واقعا در این حد سرعت کا2 پایین باشه بعید میدونم کسی ازش استفاده کنه! من تا حالا ازش استفاده نکردم... ولی احتمالا باید مشکل از جای دیگه باشه البته نظر جناب تهرانی بااینکه کمی گیج کنندس ولی مرجعه....! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر