arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان و همه مدیران همیشه روشن جومینا واقعا بدون تعارف هیج جایی مثل اینجا پاسخگو ندیدم شاید جستجوی من کم بوده یا تجربه اما به هر حال همینه که هست میگم خوبه پس عالیه حال بگذریم سوال من این است ایا میتونم اکسوال رو توی هاستم کنار جوملای خودم نصب کنم؟من از جومینا هاست هاست خریدم اما من وقت اپ کردم سایتم رو ندارم میخام یه سایتی بزنم کاربر محور باشه و فقط نظارت کنم :idea: چون واقعا واقعا وقتشو ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز با تشکر از محبت شما با تیم جومینا بله شما میتونید چند پایگاه داده مختلف بسازید و هر سایت رو در یک فولدر یا ساب دامین ایجاد و راه اندازی کنید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 خواهش میکنم خب الان من میخام اسکریپت ف-ی-س ب-و-ک رو واسه ی تست کنار سایت خودم روی ساب دامین نصب کنم باید اسکریپت رو توی کدوم فایل بریزم صد در صد روی شاخه ی اصلی که نمیشه درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز روی روت اصلی یه فولدر بسازین ، اسکریپتی رو که میخواین نصب کنین رو روی اون آپ کنین و از حالت زیپ خارج کنین ، یه دیتابیس بسازین و به آدرس فایل نصبی اسکریپت برین همین!!! البته بعضی از اسکریپت ها فایل نصاب ندارن که قبلا توضیحش رو توی انجمن یه صورت کامل دادیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر