ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام آیا کامپوننتی هستش که بشه باهاش برای یک سایت شرکتی که به فرض 50 پرسنل دارند و میخوان داخل سایت به شکلی خاص اطالاعات و عکس این پرسنلهارو نمایش بدند, به نمایش در آورد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما میتونید به 2 روش اقدام کنید یکی اینکه میتونید هر یک رو بصورت تماس استفاده کنید همچنین میتونید برای هر کارب یک پروفایل توسط کامپوننت CB ایجاد کنید و نمایش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما میتونید به 2 روش اقدام کنید یکی اینکه میتونید هر یک رو بصورت تماس استفاده کنید همچنین میتونید برای هر کارب یک پروفایل توسط کامپوننت CB ایجاد کنید و نمایش بدید ممنون از راهنماییتون من میخوام همه در یک صفحه نمایش داده بشه مشخصات پرسنل + عکسشون برای هر کاربر مثلا در یک تیبل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 شما این صفحه رو نگاه کن http://www.method-edu.com/fa/index.php/aboutus/professors.html با CB انجام دادم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 شما این صفحه رو نگاه کن http://www.method-edu.com/fa/index.php/aboutus/professors.html با CB انجام دادم یا علی سلام بله به همین شکل خیلی خوبه... چطور میشه اینکارو کرد CB فارسی موجود هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 بله دوست عزیز نام کامل کامپوننت هم Community Builder یا همون CB هست نسخه فارسی هم موجود هست اگر اشتباه نکنم جستجو کنید حتما پیدا میکنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام بله موجود هست (با جومینا چی موجود نیست ! ) خدمت شما : http://www.joomina.ir/joomla-extension/joomla-learning/user-clasifiled/461-cbpersian.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 با تشکر از جناب فرحزادیان عزیز بنده هم از همین نسخه استفاده میکنم اولا ممنون از راهنماییتون بنده هم خواستم دوستان کمی سعی در جستجو کنند تا بتونن مشکلات رو با جستجو حل کنند :002::002::002: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 ممنون دانلود کردم فکر کنم کار باهاش سخت باشه چطور می تونم یک صفجه مانند اون آدرسی که دادید درست کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 فکر کنین؟؟؟!!! شما اول کار کنید اگر مشکلی داشتید سوال بفرمایید!!! در قسمت فیلد ها میتونید گزینه هایی که میخواید نمایش بدید رو انتخاب کنید بهد در قسمت کاربران کامپوننت روی هر کاربر که میخواید مشخصات بسازید کلیک میکنید و اطلاعات رو پر میکنید سپس توسط دکمه ذخیره و یا Save اطلاعات را ذخیره میکنید! در مدیریت لیست ها یک لیست ایجاد میکنید و کاربران خاصی که میخواهید به عنوان کارمندان نمایش بدید رو در اون لیست اضافه میکنید حال میتوانید با ساخت یک منو و انتخاب لیست مورد نظر اقدام به نمایش اطلاعات کاربران (کارمندان) کنید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 ممنون در لیست من یک لیست اضافه کردم اما save که می کنم علامت سوال نشون میده لیستو همچنین در قسمت لیست یک سری ایتم وجود داره که خیلیاش اینگلیسی و در هم نمایش میده از نسخه 1.5 استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام حذف کامل و نصب مجدد افزونه (بعد از اطمینان از دانلود کامل) نصب رو از طریق " نصب از پوشه " انجام دهید در دیتابیس بررسی کنید Collation جداول افزونه مورد نظر روی utf8_general_ci باشند از اسکریپت زیر هم می تونید استفاده کنید: http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/363-script.html نکته1 : بعد از اطمینان از utf8_general_ci بودن جداول دقت داشته باشید که مجدد باید لیست ایجاد کنید (لیست قبلی مشکل علامت سوالش حل نخواهد شد) نکته2 : ابتدا از دیتابیس اتون بک آپ بگیرید و بعد کاری که در بالا عرض کردم رو انجام دهید چنانچه مشکلتون پابرجا بود لطفا در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام ببخشید نصب از طریق پوشه چجوریه؟ اول آپلود کنم روی هاست بعد مسیرشو بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 ابتدا فایل را در پوشه tmp آپلود کنید سپس فایل را در همان پوشه extract کنید الان در منوی افزونه ها و گزینه مدیریت افزونه ها ، نصب از پوشه را کلیک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 خطا! نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد. در این مسیر بسته ی معتبری وجود ندارد این ارورو داد آقا ممنون با نصب اون اسکریپت مشکلم حل شد.... کارتون درسته یک مشکلی هم دارم اینه که یک لیست تست ایجاد کردم اما حالا میخوام پاکش کنم این ارورو میده : یک آیتم را از لیست برای حذف انتخاب کنید در صورتی که انتخابش کردم یوزر هم میخوام از مدیریت ایجاد کنم این ارورو میده: DB function reports no errors نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام لطفا سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه (قوانین انجمن...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر