mk21 56 ارسال شده در خرداد 91 با یسلام خدمت دوستان جومینایی عزیز من توی طراحی قالب ورود مدیریت یکی از مشتریانم دچار مشکل شدم عکس زیر رو ببینید همانطور که در عکس میبینید مقداری از فیلد های ورود اطلاعات از کادر تعبیه شده زده بیرون هر کار هم میکنم نه کادر زیر فیلد ها میاد یه کم اینطرف تر تا مشکل حل بشه نه فیلدها جابجا میشه!!! ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 91 سلام لطفا دمو آنلاین قرار دهید تا دوستان کمک کنند یا اگه مشکلی نیست قالب مدیریت رو قرار بده :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 خب دوست عزیز تصویر پشتش رو بزرگتر کن!!! والاااااااااااااااا!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در خرداد 91 خب دوست عزیز تصویر پشتش رو بزرگتر کن!!! والاااااااااااااااا!!! lممنون دوست عزیز اما با بزرگتر کردن تصویر هم درست نمیشه اینکار رو هم قبلا کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در خرداد 91 کادرهای یوزر و پسورد رو کوچیکتر کنید به اندازه ای که تو کادر جا بشن چند پیکسل کوچیکتر بشن باید درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در خرداد 91 کادرهای یوزر و پسورد رو کوچیکتر کنید به اندازه ای که تو کادر جا بشن چند پیکسل کوچیکتر بشن باید درست بشه ممنون دوست عزیز اما قبلا این کار رو هم کردم و درست نشده با این کار کادرها از سمت راست کوچیک میشن نه از سمت چب تا توی عکس مورد نظر قرار بگیرن!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز با یکم css نویسی مشکل حل میشه. شما یک دموی آنلاینی بگذارید تا کد ها را برسی کنیم و بگیم چکار کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز با یکم css نویسی مشکل حل میشه. شما یک دموی آنلاینی بگذارید تا کد ها را برسی کنیم و بگیم چکار کنید. موفق باشید. ممنون دوست عزیز میدونم که مشکلش از css هستش و کمی با جابجایی و اضافه کردن css حل میشه متاسفانه از گذاشتن دمو معذورم فقط یه مقداری از css میخوام تا بتونم کمی عکسم و جابجا کنم ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر