moussa75 0 ارسال شده در خرداد 91 دوستان سلام من با pagination قالب مشکل دارم. به صورت زير نشون مي ده. شروع قبلي 3 2 1 بعدي انتها لطفا راهنمايي بفرمائيد. نام قالب: S5 shenandoah و تو لوکال دارم باهاش کار مي کنم. کدهاي مربوط به pagination اين قالب به شرح زير هستند(در فايلcom_content.css) .pa[align=left][align=left]genav, .pagenav_prev, .pagenav_next, .pagenavbar { padding:7px 2px; } a.pagenav, .pagenav_prev a, .pagenav_next a, .pagenavbar a { text-decoration: none; } a.pagenav:hover, a.pagenav:active, a.pagenav:focus, .pagenav_prev a:hover, .pagenav_prev a:active, .pagenav_prev a:focus, .pagenav_next a:hover, .pagenav_next a:active, .pagenav_next a:focus, .pagenavbar a:hover, .pagenavbar a:active, .pagenavbar a:focus { text-decoration: none; } .pagenavbar { padding-left: 14px; } .pagenavcounter { padding: 8px 14px 0 14px; }border:1px solid #b3b2b2; } [/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 91 سلام دموی آنلاین از سایت خود قرار دهید در ضمن در کدام مرورگر این مشکل را دارید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moussa75 0 ارسال شده در خرداد 91 جناب مردای سلام عرض کردن در لوکال دارم باهاش کار می کنم. تو همه مرورگرا امتحان کردن همینجوریه IE, کروم گوگل، موزیلا رو امتحان کردم همه همین مشکل رو دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام از هاست رایگان استفاده کنید و آدرس را قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر